1 jaar

1 jaarAfgelopen jaar heeft in het teken gestaan van de geboorte van een klein wezentje, de geboorte van een papa en mama, ontwikkelingen en vraagstukken die zich in razend tempo aandienden en nu is Evie dan 1 jaar. Vandaag nemen we afscheid van een baby en verwelkomen we een dreumes, een meisje met eigen karaktertje, een bijzonder mensje. Het is als de dag van gisteren dat ik Evie voor het eerst bij me legde.

Evie is 1 jaar en dat vieren wij natuurlijk. Zondag komen familie en vrienden dit samen met ons vieren. Ik ben benieuwd hoe ze het gaat vinden. Evie is wat eenkennig dus ik hoop dat zij hier net zoveel plezier aan gaat beleven als wij. Ik vind het best wel spannend. Visite, cadeautjes en niet te vergeten, taart.

traktatieDe traktatie
Op het kinderdagverblijf wilde ik ook een kleinigheidje uitdelen voor de kindjes. Zo nu en dan tref ik in het mandje van Evie een doosje rozijnen, soepstengel of een badeend van andere kinderen die jarig zijn. Best leuk om hier een beetje aandacht aan te schenken. Met dit soort gelegenheden is Pinterest mijn beste vriend. Ik ben gegaan voor de vingerpopjes op een soepstengel. Deze kwam ik meerdere malen tegen.

Deze traktatie is eenvoudig te maken. Bij Fly Tiger heb ik vingerpopjes gekocht. De soepstengels heb ik per stuk in vershoudfolie gerold. De vingerpopjes zette ik op de soepstengels en bond deze vast met lint en een label. Bij ons kinderdagverblijf hangt voor elk kind een mandje aan de muur. De traktaties konden we in de mandjes achterlaten. Dat zag er vrolijk uit.

Feest op het kinderdagverblijfOp het kinderdagverblijf is gisteren ruim aandacht aan de verjaardag van Evie besteed. Ontzettend leuk. In het lokaaltje hingen slingers, er werd muziek gedraaid, gespeeld met de muziekinstrumenten en Evie heeft een mooie houten puzzel cadeau gekregen. Ze is ontzettend verwend en ze heeft er van genoten. Helemaal moe van alle indrukken hebben we haar vroeg op bed gelegd.

Hoe hebben jullie of gaan jullie de eerste verjaardag van je kindje vieren?

Volg en like ons:

4 thoughts on “1 jaar

  1. Gefeliciteerd! Echt een mijlpaal die eerste verjaardag! Dat je je beseft hoe hard te groeien enzo. Hier hebben we het ‘klein’ gevierd toen, zonder veel versiering enzo, gewoon wat slingers en balonnen. Olivia vond het vooral druk haha en snapte nog niets van de kadootjes. De tweede verjaardag is wat dat betreft leuker 😉

    1. Evie geniet vooral van de aandacht. Het zingen en klappen voor haar. Vandaag kreeg ze een cadeau van opa en oma en ze keek met een blik alsof ze niet kon geloven dat die kar met blokken voor haar was. Hier een slinger met wat ballonnen en zondag familie. We hebben op haar uitnodiging wel haar slaaptijden genoemd.
      Het gaat veel te snel. Elke keer dat ik haar leeftijd benoem krijg ik tranen in mijn ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.