Een speciaal gevoel

Moederdag cadeau'sVandaag is het moederdag. De dag dat alle lieve moeders in het zonnetje worden gezet. Ik was deze week benieuwd hoe ik mijn eerste moederdag zou ervaren. Ik moet zeggen dat ik mij elke dag een speciaal voel als ik weer een mooie glimlach van Evie krijg toegeworpen, maar vandaag voelde een beetje extra bijzonder.

Mijn dag begon vanochtend erg vroeg. Evie was om 6.00 uur al wakker. Ik heb haar de fles gegeven, geknuffeld en vervolgens weer terug op bed gelegd. Daarna kon ik weer verder slapen.

Toen ik daarna wakker werd was Patrick al uit bed. Hij was blijkbaar stilletjes uit bed geslopen, ik heb er helemaal niets van gemerkt. Niet veel later kwam Patrick de kamer in lopen met een lekker ontbijtje op bed en een cadeau. Daarna haalde hij Evie met het cadeau dat zij op het kinderdagverblijf had gemaakt. Wat ben ik verwend. Cadeau’s en tekeningen met handjes en voetjes, een mooi gedichtje en een lekker luchtje (Sun, Jill Saunders). Ik voelde me vandaag erg speciaal. Een geslaagde eerste moederdag.

Zijn jullie ook zo verwend?

Volg en like ons:

4 thoughts on “Een speciaal gevoel

  1. Die zelfgemaakte knutsels blijven het leukst. Ik heb een heerlijke dag gehad. Naast de knutselwerkjes genoten vaneen llekker ontbijtje en de natte kussen en knuffels.

  2. Wat leuk. Mijn eerste moederdag was ik nog alleenstaand. Mijn zoontje was toen pas 4 maanden. Ik weet niet of we daar nog iets speciaals hebben gedaan. Maar deze moederdag werd ik overladen met tekeningen. Eten op bed en veel geknuffel. Ook kreeg ik een mooie Riverdale-vaas. Dit jaar was super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.