Het geboortekaartje

Onze lieve Tymo is geboren en dat wilden wij traditiegetrouw met een geboortekaartje aan familie en vrienden laten weten. Inmiddels zijn alle geboortekaartjes verzonden en als het goed is ook ontvangen. Dus voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons geboortekaartje, vandaag deel ik de kaart met jullie.

Eerder schreef ik al over onze zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Deze zoektocht duurde best lang. Dit kwam niet doordat we geen leuke kaartjes konden vinden. Sterker nog, we hadden al een aantal kaartjes opgeslagen, maar doordat we nog geen naam hadden konden wij gevoelsmatig nog geen kaart kiezen. Het moet per slot van rekening wel bij de naam passen. Nadat we de knoop voor de naam hadden doorgehakt, konden wij ook definitief een drukproef bestellen voor het geboortekaartje.

Het geboortekaartje

Hier is hij dan, het geboortekaartje. Eenvoudig en stoer. Ik ben heel blij dat wij de komst van Tymo met dit kaartje mochten aankondigen.

Geboortekaartje voorkant hier ben ik geboortekaartje binnenzijde hier ben ik

Eenvoudig en stoer

We hadden de voorkeur voor een eenvoudige kaart. Niet teveel poespas en zeker niet met nog allerlei afwerkingen die je thuis moet doen. Bij Evie moesten wij (lees: Patrick) nog allerlei onderdelen vouwen en vervolgens in elkaar zetten. Als je enkel een baby hebt om voor te zorgen kan dat natuurlijk wel, maar met nog een peuter erbij die de nodige aandacht vraagt in deze (voor haar) verwarrende en spannende weken vonden wij dat niet heel handig. Wij vonden ons geboortekaartje bij Hier ben ik.

Geboortegedichtjes

geboortekaartje TymoWij wilden graag een geboortegedichtje met knipoog namens onszelf en een gedichtje namens Evie op het kaartje. Websites met geboortegedichten zijn in overvloed te vinden, maar toch vond ik het lastig om passende gedichten te vinden. Zo twijfelden we bijvoorbeeld nog over wel of geen kraamfeest, want dat zou dan in de tekst terug moeten komen. Uiteindelijk zijn dit de gedichten geworden:

Korte beentjes, mini teentjes,
lachend mondje, pamperkontje.
Welkom lieve ukkepuk,
je bent ons tweede meesterstuk.

Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg.
Dag klein broertje, ik vind je lief. – Evie

Wat vinden jullie van ons geboortekaartje?


 

 

Klik hier voor meer informatie

Volg en like ons:

2 thoughts on “Het geboortekaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.