Het perfecte geboortekaartje vinden

Nu we weten dat onze mini een jongetje is, is het tijd geworden om ons te oriënteren op een geboortekaartje. Want de komst van een kleine vraagt wel een mooie aankondiging. Heel eerlijk, ik vind het vinden van een leuke kaart bijna net zo lastig als het bedenken van een leuke naam. Die hebben we namelijk ook nog niet.

Geboortekaartje

Dan begint nu ook onze speurtocht op internet voor het kaartje. Man, wat zijn er veel aanbieders! Maar goed, ik wil graag een goede prijs-kwaliteitverhouding en dit keer geen geknutsel. Bij Evie hadden we een geboortekaartje gekozen die nog in elkaar gevouwen en geplakt moest worden. Nu is dat geknutsel hartstikke leuk, maar met een peuter die ook aandacht wil na de bevalling ga ik toch voor een iets ‘eenvoudiger’ kaart.

geboortekaartje
Geboortekaartje van Evie
Gedichtje

Voor het geboortekaartje van Evie hadden we een mooi gedichtje gevonden. Dit gedichtje staat bijvoorbeeld ook in haar fotoalbum van de eerste maanden. Op de kaart van onze babyboy wil ik graag weer een gedichtje. Dat wordt dus speuren en wie weet maak ik zelf een gedicht als ik inspiratie heb. Nu ik dit zo schrijf bedenk ik me dat we nog best wat te doen hebben voordat we een compleet kaartje hebben.

Passend

Tot slot moet het geboortekaartje passend zijn. Hij moet bij ons passen, maar ook passen bij de naam van onze babyboy. Daar ligt nog een uitdaging, want net als de vorige zwangerschap blinken wij niet uit in het verzinnen van een jongensnaam. Bij Evie waren we rond deze periode al zo’n beetje uit de naam, maar nu hebben we echt nog geen idee (suggesties zijn altijd welkom ;-)).

Langzamerhand moeten we knopen gaan doorhakken en proefdrukken aanvragen. Als onze babyboy er is deel ik uiteraard het kaartje met jullie. Kijken jullie mee op de onderstaande websites? Ergens staat het perfecte geboortekaartje voor onze babyboy.

Hoe hebben jullie het perfecte geboortekaartje gevonden?

distek

Volg en like ons:

5 thoughts on “Het perfecte geboortekaartje vinden

  1. Wij kwamen terecht op Brievenbusdroom.nl en waren verkocht! En de service is ook heel fijn en persoonlijk! En het knutselen doet zij zelf al dus ze worden kant en klaar geleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.