Hulde aan alle hulptroepen

HulptroepenAfgelopen weken waren heftig. Patrick zat met zijn arm in het gips en de verzorging van Evie rustte op mijn schouders. Vorige week is het gips er eindelijk vanaf gegaan. Helaas betekent dat niet dat het voorbij is. Een arm die zes weken niets doet moet revalideren. Ik moet dus nog even geduld hebben. Gelukkig lukt het me inmiddels wel weer her en der iets te schrijven, want dat mis ik wel. Mijn hoofd stroomt over en de lijst met (halve) conceptberichten groeit. 

In het huishouden kon Patrick afgelopen weken wel wat dingen doen waar hij maar één hand voor nodig had. Stofzuigen met de Franse slag, een vaatwasser uitruimen en de wasmachine aanzetten (voor was ophangen heb je wél twee handen nodig). Voor de verzorging van Evie kon ik rekenen op hulptroepen. Mijn zusje en moeder zijn een aantal keer geweest om te helpen. Hierdoor kon ik toch gewoon naar mijn werk op de papadagen. Evie heeft heerlijke dagen gehad met haar oma en tante.

Wat ik toch wel het meeste heb gemist afgelopen weken is ‘me-time’. Gewoon Evie bij Patrick achterlaten en een uurtje iets voor mijzelf doen. Ik denk dat ik binnenkort even verdwijn naar de zonnebank en de kapper. Die heb ik volgens mij wel verdiend.

Volg en like ons:

One thought on “Hulde aan alle hulptroepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.