Winactie: Nationale Mamablogger Dag

Winactie gesloten

Vandaag is het feest. Het is Nationale Mamablogger Dag en dat vieren we groots. Als lezer krijg je een unieke kans deel te nemen aan een bloghop en zo nieuwe blogs uit Nederland en België te ontdekken. En een feestje is niet compleet zonder cadeautjes. Volg de bloghop en maak maar liefst 54 keer kans op mooie prijzen. Wil je weten hoe? Lees snel verder.

nationale mamablogger dag
Mamablogger Dag bloghop

Mocht je de ‘Save the date‘ hebben gemist dan volgt hier nog een korte uitleg over de bloghop. Elke mamablogger stelt een andere mamablogger aan je voor met een link erbij. Via die link kom je direct uit op de volgende blog. Die mamablogger stelt op haar beurt weer een blogger voor en op deze manier hop je van blog naar blog en je maakt op elke blog kans op leuke prijzen.

Even voorstellen

Als mijn blog je startpunt is dan weet je vast wie ik ben. Maar voor iedereen die mij nog niet kent en via de blog van Dhini op mijn blog terecht is gekomen. Als het goed is hebben jullie bij haar leuke persoonlijke dingetjes gelezen en weten jullie dat ze kleine parfumflesjes en postzegels verzamelt. Daarnaast houdt ze van lekker eten, fotograferen en schrijven op haar blog.

Welkom op Je Kindje Doet Het zo. Mijn naam is Meike, 33 jaar, al 17 jaar gelukkig met Patrick en sinds november 2013 mama van dochter Evie. Evie is een peuter met een eigen willetje. Op mijn blog lees je over onze ontdekkingsreis in het ouderschap en het ontdekken van de wereld. In april 2014 ben ik begonnen met bloggen. Ik was meer thuis en wil graag iets om handen hebben. Inmiddels deel ik al ruim twee jaar mijn verhalen en onzekerheden over het moederschap met de wereld.

mama bloggerdag sneak preview mama bloggerdag cadeau mama-blogger-dag-tas-k

Winnen (winactie gesloten)

Zoals gezegd, het is feest en dus trakteren de mamabloggers op leuke prijzen. Maak maar liefst 54 keer kans op mooie prijzen. Ik geef een prijzenpakket weg die ik samen met Evie heb uitgezocht. In het prijzenpakket vind je alle favorieten van Evie. Hoe maak jij kans op dit mooie prijzenpakket?

 • Laat onderaan deze blog een reactie met geldig e-mailadres achter waarin je vertelt voor wie jij dit pakket wilt winnen.
 • En like dit bericht van de Nationale Mamablogger Dag op de Facebookpagina van Je Kindje Doet Het Zo voor een extra winkans.

Je maakt tot en met 24 september kans op dit mooie prijzenpakket. Op 25 september ontvangt de winnaar van het prijzenpakket een e-mail.

mama-blogger-dag-enjoy-kBloghop

Leuk dat je even langs mijn blog hopte. Ik hoop dat je genoten hebt van de verhalen en dat ik je nog eens terug zie op Je Kindje Doet Het Zo. En dan nu de bloghop. Ik wil jullie nu meenemen naar de blog van Iris, Poldermama. Deze nuchtere mama geeft op haar blog een kijkje in haar leven. Ze deelt momenten die voor andere mama’s hilarisch, leuk en herkenbaar zijn. Veel leesplezier!

 
Volg en like ons:

72 thoughts on “Winactie: Nationale Mamablogger Dag

 1. Ik doe ook graag mee voormijn dochters! En mochten ze er toch al iets te groot voor zijn dan maken we er ons nichtje Emily blij mee.

 2. Oeh nu ben ik nieuwsgierig naar de prijs geworden hihi ik doe graag mee voor mijn dochtertje Juno ☺ succes en veel plezier nog met deze leuke hopdag 😉

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 2 ze praat niet ook geen mama of papa
  Voor haar is het moeilijk want ik zie dat ze het wil en dat vind ik heel hartverscheurend meschien kan dit pakketje haar op vrolijken

 4. Wat een leuke actie dit. Ik die graag mee voor mn vriendin die begin okto oktober is uitgerekend van haar eerste. Zo kan die kleine meid straks nog meer verwend worden. Liefs Adelaide

 5. Hop hop hop alweer een nieuwe en leuke blogger ontdekt! Ik doe graag mee voor onze peuter en alvast voor de kleine die binnenkort geboren zal worden!

 6. Super leuk, ik kende je blog nog niet.
  En mooi pakket, ik denk dat Evi ook wel dol zal zijn op Evie’s favorieten 😀
  Nijntje en een egel gaan het sowieso goed doen, dus ik start met duimen!

 7. Dit pakket zal wel inn de smaak gaan vallen bij mijn dochter die een half jaar eerder is geboren dan Evie!!

 8. Doe graag mee voor mijn dochter Sterre… Bijna even oud als Evie dus moet goedgekeurd zijn ;-)… Zal je ook op FB liken zodat ik je kan blijven volgen..! Leuk dit..!

 9. Een verrassingspakket, altijd leuk! Ik zou wat leuke dingen voor mijn jongste zoon van 3 uitzoeken en de rest weggeven aan mijn zusje die haar eerste kindje verwacht

 10. Wat super leuk. Ik maak graag kans op dit pakket voor onze dochter!
  Je hebt het samen met Evie uitgezocht, dus dan zal het zeker in de smaak vallen 🙂
  Succes met je blogs verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.