Over mij

Hey hallo! Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben┬áMeike(’83). Mijn vriend, Patrick (’81), en ik zijn in november 2013 voor het eerst ouders geworden van dochter Evie. En in augustus 2017 verwachten wij een broertje.

Wie ben ik

Naast moeder ben ik drie dagen per week Studieadviseur. Verder ben ik een levensgenieter, vind ik fotograferen leuk, snoep ik graag chocola, prop ik mijn voeten het liefste in pumps, lak ik mijn nagels in een bijpassend kleurtje en probeer ik alle ballen in mijn leven in de lucht te houden. Inmiddels weet ik dat alle ballen in de lucht houden een echte kunst en niet altijd mogelijk is en dat zorgde ervoor dat ik in september 2016 een burn-out kreeg.

De blog

Na de geboorte van Evie raakte ik geïnspireerd door het moederschap. Het moederschap is een grote ontdekkingstocht. Ook voor een kindje is de wereld een en al ontdekken. Ik vind inmiddels mijn weg tussen alle ballen binnen het moederschap en deel mijn reis met jullie. Lees op Jekindjedoethetzo.nl over moederschap, voeding, lifestyle, diy, opvoeding en zwangerschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge