Tag: Tien jaar geleden

Tien jaar geleden lijkt wel een eeuwigheid geleden. Ik moet ook wel echt even graven in mijn geheugen als iemand aan mij vraagt wat ik tien jaar geleden deed. Graven is ook wat ik direct deed toen Joyce mij vroeg om de Tag: Tien jaar geleden, bedacht door Simone, in te vullen. Sterker nog, ik denk dat foto’s uit dat jaar ergens in een tijdcapsule onder de grond liggen. Ik moest dus echt goed zoeken.

We gaan even terug in de tijd. In een tijd waarin ik student was, ik kon doen en laten wat ik wilde en wanneer ik dat wilde. Spontaan weekendjes weg met Patrick, nachten stappen, op vakantie met vriendinnen en barbecueën met huisgenoten in de voortuin.

Tien jaar geleden was mijn leeftijd…

Ik was tien jaar geleden 22 jaar. Wat een jonkie!

Tien jaar gelden was ik verliefd op…

Ik was toen en ben nog steeds verliefd op Patrick. Wij zijn dit jaar 17 jaar samen. Tijd voor een feestje.

Tien jaar geleden woonde ik nog…

Ik woonde op kamers. Als ik ’t mij goed herinner ben ik een jaar eerder op kamers gaan wonen voor mijn studie.

tien jaar geledenTien jaar geleden droeg ik het liefst…

Dat is een lastige. Volgens mij droeg ik vaak zwarte broeken met een leuke top of een blouse. Ik had toen al niets met spijkerbroeken. Om de simpele reden dat het voor mijn heupen heel lastig is een goede spijkerbroek te vinden waarin je geen ‘centenbakkie’ hebt. Ik kwam dus vaak uit op pantalons of rokjes.

Tien jaar geleden ging ik dagelijks…

Ik ging dagelijks met de trein naar school. Ik volgde de opleiding Communicatie en reisde elke dag vanuit Hilversum naar Diemen.

Tien jaar gelden sliep ik ’s ochtends tot…

Tja, dat zal vast iets langer zijn geweest dan nu met Evie, maar ik ben een ochtendmens. Uitslapen deed ik dus sowieso niet echt. Ik was wel goed in luieren, maar echt uitslapen kon ik niet en lukt me nog steeds niet.

Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu…

Ik had nooit gedacht dat ik nu moeder zou zijn. Ik was toen nog helemaal niet met kinderen bezig. Ik genoot van mijn studentenleventje, weekendjes weg en stappen met vriendinnen.

Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar…

Ik luisterde dezelfde muziek als de muziek die ik nu graag beluister, Top-40 muziek. Eigenlijk van alles wat. Daarbij komt veel van de muziek die ik lekker mee kan blèren tegenwoordig voorbij in het Fout uur van Q-music.

tien jaar geledenTien jaar geleden was ik de hele dag druk met…

Tja, wat doet een student de hele dag? Studeren, werken, wijntjes drinken met vriendinnen, teveel tapas eten en msn-en (ja, dat was toen) met klasgenoten voor het zoveelste project.

Tien jaar geleden droomde ik over…

Ik droomde over een gelukkig leven in een mooi huis met een leuke baan.

Tien jaar geleden wilde ik…

Ik wilde vooral genieten. En dat is eigenlijk niet anders geworden. Het leven is een feest en je moet zelf de slingers ophangen.

Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar…

Ik heb nooit echt tien jaar vooruit gedacht. Een paar jaar was voldoende om de voorlopige route van mijn leven uit te stippelen. Ik leef graag van dag tot dag en in de afgelopen tien jaar is gebleken dat je van elke dag moet genieten en dat probeer ik dan ook te doen.

Volg en like ons:

One thought on “Tag: Tien jaar geleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.