Zomerse Outfit Of The Day – Mama Challenge 2017

Nu ik zwanger ben zijn de outfits in mijn kast een beetje beperkt. Simpelweg, omdat niet alles meer lekker zit. Met dat hele warme weer houd ik wat vocht vast en is het niet fijn om te strakke kleding te dragen. Een spijkerbroek gaat meestal nog voor het einde van de dag uit en wordt voor een trainingsbroek verruild. Zo nu en dan draag ik een korte broek met een hemdje, maar deze zomer heb ik één of eigenlijk twee favoriete jurkjes en die krijgt voor mij de titel Zomerse Outfit Of The Day voor deze Mama Challenge.

Waarschuwing: In de nu volgende blog staat heel veel babybump spam. Oh en slechte foto’s, omdat ik normaal gesproken geen OOTD foto’s maak.

mama challenge 2017 ootd

Outfit Of The Day

Een aantal maanden geleden kwam ik op diverse blogs een jurkje van Zeeman tegen. Een eenvoudig jurkje voor slechts een paar euro. Toen ze opnieuw in de folder stonden ben ik direct naar Zeeman gegaan (lees: gerend) en heb twee jurkjes gekocht. Een wit met donker blauw gestreepte en een zwarte. Een schot in de roos, want dit jurkje is echt ideaal en geschikt voor elke gelegenheid. Met een vestje of jasje oogt het jurkje wat netter en met sneakers eronder lekker sportief. Verjaardagen, een bezoek aan het theater of gewoon lekker hangen op het terras, dit jurkje gaat aan.

Zomerse outfit of the day
Van links naar rechts: 23+1, 30+1 en 32+5

Dit jurkje was ik vaak snel tussendoor, zodat ik hem zo snel mogelijk weer aan kan. Hij is dus heel vaak mijn Outfit Of The Day deze zomer. Om het jurkje helemaal comfortabel te maken draag ik een korte legging van Mama-Licious onder het jurkje. Deze heb ik overigens bij Wehkamp besteld. Want een zwangerschap staat hier gelijk aan schurende dijen en dat is met het warme weer alles behalve prettig.

outfit of the day variatie

Mijn favorieten

In de aankondiging heb ik aangegeven bij elke blog een drietal blogs uit te lichten. Iedereen doet de Mama Challenge op willekeurige volgorde en er zijn zelfs bloggers nog niet gestart, omdat de zomervakantie nog niet is begonnen. In de Link Party hieronder worden aankomende tijd alle blogs verzameld. Deze Link Party komt onder elke blog te staan. Over een aantal weken deel ik mijn favorieten.

Spam je Mama Challenge blog

 Loading InLinkz ...

Disclaimer: Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Klik hier voor meer informatie.

Volg en like ons:

4 thoughts on “Zomerse Outfit Of The Day – Mama Challenge 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.