10 maanden

mijlpaal 10 maandenVandaag is het alweer zover, Evie is tien maanden. Laat ik voor de vorm dan nog even alle clichés benoemen die er zijn: Wat gaat het toch snel, het is niet te bevatten, voor je het weet gaat ze naar school. Ben ik er nog één vergeten? Voorheen zat ik bij elke mijlpaal met tranen in mijn ogen om al die clichés. Nu ben ik vooral trots op elke mijlpaal die ze bereikt.

Het wordt met de dag leuker. Ik zie haar vechten om elke keer weer een stapje vooruit te komen. Het tijgeren, staan en nu weer kruipen. Het houdt niet op. Wat ik vooral leuk vindt is de interactie. Nu met 10 maanden zie ik dat ze echt contact zoekt en maakt met ons. Ik merk dat we nu echt beginnen met samen spelen.

Zo hebben wij een leuk spelletje. Ik laat een bal over mijn benen rollen, zij pakt de bal en geeft deze terug, zodat ik deze nog een keer over mijn benen kan rollen. Laatst speelden we samen met blokjes. Ik zette een blokje bij mijzelf en bij haar op het hoofd. Ze pakte het blokje van haar hoofd en probeerde het terug te zetten. Dit lukt natuurlijk niet, maar is leuk om haar te zien doen. Ook kan ze nu beter aangeven wat ze wil. Ze wijst ergens naar en wil dat hebben of daar naartoe gaan.

 

Volg en like ons:

2 thoughts on “10 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.