100 Happy Mama Days Challenge: 51-60

Deze update van de 100 Happy Mama Days Challenge is een beetje aan de late kant. Ik kan allerlei excuses maken, maar ik kon mij er simpelweg even niet toe aanzetten. Gewoon even geen zin om achter de computer te kruipen thuis. Ik heb  wel steevast elke dag een foto gemaakt, want ik wil elke dag blijven genieten van mooie momenten. Dit blogje schrijven is ook genieten, want dan mag ik opnieuw naar deze foto’s kijken. Veel plezier met foto 51 tot en met zestig.

Dag 51
100 happy mama days
Lekker zelf aan het spelen. Zo leuk om naar te kijken. Ik zeg er natuurlijk niet bij dat ze het stuk speelgoed in haar handen minuten eerder door het raam probeerde te rammen.

Dag 52
100 happy mama days
We hebben nu al een gezamenlijke hobby.

Dag 53
100 happy mama days
In bad geweest, pyjama aan en nog even lekker ravotten met mama.

Dag 54
100 happy mama days
Toch wel fijn zo’n middagdutje van dochterlief. Dan kan ik opeens even iets voor mijzelf doen.

Dag 55
100 happy mama days
Buikje weer helemaal vol gegeten. Evie kan er weer tegenaan.

Dag 56
100 happy mama days
Een onderonsje tijdens de fles *zucht*.

Dag 57
100 happy mama days
Evie vandaag vroeg bij het kinderdagverblijf opgehaald. Het is dan toch wel fijn voor d’r dat ze even slaapt.

Dag 58
100 happy mama days
Ik kon een middag alleen op pad. Lekker cadeau’s geshopt en geluncht bij de Hema.

Dag 59
100 happy mama days
Het is officieel. Een nieuwe fase is aangebroken, zelluf doen. Nee, Evie mag ik niet meer voeren, ze wil het liefst zelf eten. Komende maanden word ik groot gebruiker als het gaat om wasmiddel, schoonmaakmiddel, toetenpoetsers en schoonmaakdoekjes.

Dag 60
100 happy mama days
Na een paar dagen ziek te zijn geweest heeft mevrouw weer pret voor tien.

Volg en like ons:

2 thoughts on “100 Happy Mama Days Challenge: 51-60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.