Antilek drinkbeker: review met winactie

drinkenEvie ontwikkelt zich als een malle. Bij een nieuwe fase hoort ook het leren drinken uit en tuitbeker. Stiekem wil ze het liefst uit een glas drinken, omdat papa en mama dit ook doen. “Die”, zegt ze dan terwijl ze naar een glas wijst. Onze wijsneus is leergierig, daar gaan wij als papa en mama gewoon in mee. Evie had al een beker met rubberen tuit. Ze had vrij snel door hoe ze moest drinken, maar het leek haar soms wel veel moeite te kosten om hier uit te drinken. Ze zette de beker dan ook regelmatig gewoon weg (lees: smijt deze uit de box of van de kinderstoel). Ik zet dan ook eigenlijk altijd nog een fles water neer, zodat ze voldoende vocht binnen krijgt.

beker ventielVia Rosti Mepal heb ik de mogelijkheid gekregen om de antilekbeker te reviewen. Mooi moment aangezien het voor Evie tijd is voor een nieuwe beker. En voor jullie heb ik goed nieuws. Ik mag ook een antilekbeker weggeven!

Op de vernieuwde website vind je allerhande producten die te maken hebben met eten en drinken. Deze worden al zestig jaar met veel zorg geproduceerd. Van keukenartikelen en bewaarboxen tot kinderservies.

Review
De antilekbeker is een eenvoudige beker. Geen poespas met afbeeldingen, maar de felle kleur spreekt Evie direct aan. Aan de binnenkant van de deksel zit een ventiel. Deze is gemakkelijk te verwijderen en kun je voor gebruik uitkoken. Uiteraard heb ik zelf de beker geprobeerd. Voor mijn gevoel krijg je met weinig zuigkracht er al drinken uit. Bij haar huidige beker is dat toch wel anders. De eerste kennismaking is positief. Met een grote glimlach pakt Evie de felgekleurde beker van mij aan en Beker onderstebovenbegint direct te drinken.

Daarna volgt de echte test pas, want drinken uit een antilekbeker is één, maar lekt hij dan ook echt niet? Evie sleept de beker ondersteboven door het huis heen. Op wat kleine drupjes die in de tuit zijn achtergebleven na, blijft het droog. Omdat alles bij enthousiaste Evie ook hufterproof moet zijn, werpt ze de beker ook vanuit de kinderstoel op de grond. Check. Voor € 6,99 is deze beker een goede aankoop waar we voorlopig nog even plezier aan beleven.

twee bekersWinactie
Ik mag een zo’n handige beker (lime) weggeven aan een van mijn lezers. Wil jij graag kans maken op deze beker? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Laat weten voor wij jij deze beker wilt ontvangen. Volgen op Facebook en Twitter mag. Op 3 december maak ik een winnaar bekend.

 

* Voor deze post is betaald en/of heb ik producten ontvangen.

Volg en like ons:

8 thoughts on “Antilek drinkbeker: review met winactie

  1. Wat handig zeg! Ik wil graag mee doen. Ik heb geen kids, maar mijn beste vriendinnetje wel. Deze beker zou ik dan ook aan haar kindje Kylie cadeau doen. Denk dat ze er super blij van wordt! 🙂

  2. Dat zijn zeker handige bekers! Mijn middelste had er ook een. Eigenlijk twee.. maar een is er toen per ongeluk in de sterilisator beland.. en dat ging niet goed haha.

    Ik wil graag meedoen voor mijn jongste zoontje!

  3. Zoëy is nogal lui als het gaat om tuitbekers. Mevrouw wordt liever bedient. Maar oefening baart kunst en wie weet vind ze deze wel prettig. En een leuk cadeautje voor haar eerste verjaardag op 3 december 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.