Back to life

In totaal ben ik 18 weken thuis geweest voor mijn verlof. Vooral na de geboorte van Evie ging de tijd veel te snel. Er zaten te weinig uren in een dag om Evie te knuffelen. In het begin was ik alleen maar aan het zoeken naar een routine. Tegen de tijd dat ik die begon te ontwikkelen, was mijn verlof alweer over. Back to life, het echte leven ging weer beginnen.

Gelukkig had Evie al een paar keer kunnen wennen op het kinderdagverblijf. Toen zat ik 500 meter verderop op de bank te wachten totdat ik Evie weer mocht ophalen. Het werkende leven ging weer beginnen en dat betekende 30 kilometer weg van Evie. Als er iets aan de hand is, kan ik niet binnen een kwartier (het OV duurt nu eenmaal lang) bij het kinderdagverblijf zijn. Patrick kan dit wel, maar voor mij voelde dit de eerste werkdagen toch wat ongemakkelijk.

Tijdens mijn verlof opende ik een aantal keren per week mijn e-mail. Ik filterde alle ellende er uit en liet de belangrijke dingen staan. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Zo bleef ik een beetje op de hoogte en had ik op mijn eerste werkdag ook nog tijd voor echt werk.

Follow on Bloglovin

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.