Beste speeltuintjes – Mama Challenge 2017

Wij wonen in een vinexwijk. En bij ons in de buurt wonen heel veel jonge gezinnen. Dat heeft zo z’n voordelen. Eén daarvan is dat op enkele minuten fietsen afstand allerlei speeltuintjes te vinden zijn. Als er door de gemeente geen speeltuintje is gefaciliteerd, dan zorgen de bewoners vaak zelf wel voor een gezamenlijk project op een braakliggend grasveldje. Heel prettig dus met jonge kinderen. En wij trekken er dan ook regelmatig op uit.

beste speeltuintjes

Speeltuintjes

Op maximaal vijf tot tien minuten fietsen zitten een aantal leuke speeltuintjes. Er zit best wel wat verschil in de speeltuintjes, maar de meeste zijn echt leuk. Wij kunnen werkelijk alle kanten op. Soms is het heerlijk om een rondje te fietsen en zo tegen het einde van het rondje langs een speeltuin te rijden. Dan kan Evie zich lekker uitleven. Wij bezochten onlangs twee speeltuintjes bij ons in de buurt. Hieronder het resultaat, een blije peuter!

Speeltuintjes schommelen Speeltuintjes wip

Speeltuintjes Glijbaan Speeltuintjes schommel groot

Bosspeeltuin

Op ongeveer vijftien minuten fietsen zit een bosspeeltuin. Naast deze speeltuin zit een restaurant met een fijn terras. Met mooi weer is het altijd druk, maar zeker de moeite waard. Klimmen, spelen in het zand, glijden met de kabelbaan en met warm weer lekker met water spelen. Evie kan zich hier prima vermaken en vies worden mag in deze speeltuin.

Spam je Mama Challenge blog

 Loading InLinkz ...
Volg en like ons:

One thought on “Beste speeltuintjes – Mama Challenge 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.