Dagje uit met je kind – Binnenspeeltuin

Op een grauwe zondagochtend is het natuurlijk heel verleidelijk om in je pyjama op de bank te hangen. Toch is het lekker om op pad te gaan. Ook Evie vindt het altijd leuk om er even uit te zijn. Onlangs zijn we, omdat het weer wat minder was, naar een binnenspeeltuin geweest. Monkeytown. Ik had er veel over gehoord en Evie heeft nu de leeftijd dat ze hier ook echt lol aan beleefd. Het was een groot succes en papa en mama waren ook weer even kind.

Bepakt en bezakt gingen wij naar Monkeytown. Je mag geen eigen consumpties meenemen, enkel voor babyvoeding maken zij een uitzondering. Aangezien ik Evie beschouw als baby hebben we voor haar zelf drinken en twee boterhammen meegenomen. Daarnaast zijn luiers en reserve kleding ook geen overbodige luxe. Je weet per slot van rekening nooit of een ander kindje misschien een ongelukje in de ballenbak heeft gehad. Entree betaal je alleen voor je kind (vanaf 1 jaar), als ouder mag je gratis mee. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Bij binnenkomst hebben we onze spullen bij een tafel gelegd en zijn we op onze sokken verder gegaan.

Een glimlach van oor tot oor

Een dagje uit met je kind naar een binnenspeeltuin vergt wel wat geduld. Om te beginnen is er een heleboel gegil om je heen, non-stop. En hang je regelmatig met je neus aan de billen van je kindje om er zeker van te zijn dat die walm niet bij jouw koter vandaan komt, maar… daar is dan het cliché… Het is het allemaal waard als je je kindje ziet rondbanjeren met een glimlach van oor tot oor.

dagje uit met je kind puzzel dagje uit met je kind klimmen

Evie vond Monkeytown fantastisch. Daar ging ze, op haar sokjes, door de ballenbak. Ze durfde niet omhoog te klimmen voor de glijbaan, maar juist de glijbaan vindt ze het einde. We hebben haar dan ook meerdere malen op de glijbaan gezet. Ze vond het leuk om vrij rond te stappen, overal te kijken, puzzels op de wanden te bekijken en te kijken bij andere kinderen. Toen Evie moe werd hebben we nog even samen geluncht. De keuze is er reuze, maar waarom een lekker broodje kiezen als er friet en kipnuggets op de kaart staan? De kipnuggets vindt Evie trouwens ook lekker dus die snoepte lekker mee.

Een leuk dagje uit met je kind

Voor kinderen tot 4 jaar is een apart gedeelte. Evie kon hier in alle vrijheid ontdekken en spelen, zonder onder de voet te worden gelopen. Ook fijn om te weten dat hier goede controle op is door het personeel. Kinderen die niet in het peutergedeelte thuis hoorden werden hier netjes op gewezen. Een bezoekje aan de binnenspeeltuin Monkeytown is voor herhaling vatbaar en een leuk dagje uit met je kind.

 

 

Volg en like ons:

5 thoughts on “Dagje uit met je kind – Binnenspeeltuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.