De magie van mijn naam

De naam van je kind. Je hebt hem gekozen, omdat je je kind wilde vernoemen naar familie, je de betekenis speciaal vindt of je vindt de naam gewoon mooi. Hoe dan ook, je hebt de naam voor je kind met zorg gekozen. Heeft de naam geen speciale betekenis is het natuurlijk wel leuk om hier een betekenis aan te geven en een mooi verhaal hierover aan je kind te vertellen. Ik ontving van Story Tailors het  gepersonaliseerde boek De Magie van mijn Naam voor Evie.

Het verhaal achter De Magie van mijn Naam

De Story Tailors is in 2015 opgericht. Zij wilden een product op de markt brengen voor kinderen die zou bijdragen aan educatieve en positieve waarden. De Magie van mijn Naam is een magische reis met allerlei aansprekende personages. Deze personage nemen je kind mee op een spannend avontuur. In het boek komt de personage, die je bij je bestelling kunt aanpassen aan hoe je kind er uit ziet, langs allerlei werelden. In het verhaal staat de naam van je kind centraal en elke letter krijgt een eigen betekenis. Je kind krijgt dus een uniek verhaal en leert over de kenmerken bij elke letter van de naam.

De magie van mijn naam kaft De magie van mijn naam illustratie

Het boek

Bij het openen van het boek viel het oog van Evie direct op de illustraties (Marta Viader en Andrés Arcos). Die zijn vrolijk en spreken Evie direct aan. Het verhaal is gepersonaliseerd op basis van de letters EVIE. In het verhaal (Dirk Hampel) gaat de hoofdpersoon op zoek naar de betekenis van zijn/haar naam en komt door allerlei werelden. Hij/zij komt personen tegen die vertellen over de betekenis van de naam. Het verhaal spreekt over ‘het kind’. Dat vond ik even wennen, want het staat zo afstandelijk. Tijdens het vertellen kun je dat zelf aanpassen naar de naam van je kind en dan wordt het echt een persoonlijk verhaal.

 

De magie van mijn naam EvieHet boek is online verkrijgbaar voor € 26,90 met een standaard kaft. Voor een paar euro extra heb je een harde kaft. Ik heb de variant met de harde kaft ontvangen. Bij de bestelling kun je de hoofdpersonage aanpassen aan je eigen kind (jongen, meisje en haarkleur). Op de eerste pagina van het boek staat een tekstje gericht aan je kind. Ook deze tekst kun je personaliseren. Het boek is ook erg leuk om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven.

disclaimer

Volg en like ons:

One thought on “De magie van mijn naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.