De volgende stap

Baby staanEvie is alweer 8 maanden. Ons kleine meisje wordt nu echt groot. Aankomende tijd staat in het teken van afscheid nemen van een baby en het verwelkomen van een dreumes. Evie gaat zo verschrikkelijk snel. Haar bijnaam op het kinderdagverblijf, Turbo baby, doet ze eer aan. Deze week heeft Evie een nieuw ‘kunstje geleerd’… Staan.

Ja echt, Evie staat! Ze trok zich al een tijdje op aan onze handen en had zich als eens opgetrokken aan de salontafel, maar afgelopen twee weken was ze weer wat rustiger. Ik zag haar wel steeds vaker optrekken op haar knieën, maar het lukt niet om haar knieën onder zich te krijgen. Toen ze dat door had was het hek van de dam. Ze ging steeds vaker staan op schoot en op haar knieën rechtop zitten. Ze was flink aan het oefenen.

Afgelopen donderdag trok ze zich onder mijn ogen opeens op in de box. Daar stond ze dan, onze kleine grote meid met een trotse glimlach. Het was d’r gelukt! Uiteraard was het daarna grote paniek, want hoe kom je weer beneden? De dag daarna bleef ze zichzelf optrekken. Ze heeft het nieuwe kunstje nu goed onder de knie. Ze kan nu weer oefenen op de volgende stap.

Volg en like ons:

6 thoughts on “De volgende stap

  1. Meisjes zijn sowieso vaak snel.. maar knap hoor met 8 maanden al! Vind dat mijn kleine meid ook best snel gaat.. En dat nadat ze de eerste maand alleen in t ziekenhuis bed lag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.