DIY: Afscheidstraktatie – Aju paraplu

Onlangs mocht Evie op het kinderdagverblijf weer doorstromen naar de volgende groep. Dit is tevens de laatste groep voordat ze in november naar school gaat. Ik grijp deze gelegenheden altijd aan om weer eens iets leuks te knutselen. Inmiddels weet ik ook dat Evie het heel erg leuk vindt om dat dan uit te delen. Benieuwd naar de traktatie?

Dit keer vond ik via Pinterest een originele traktatie. Ik moest goed zoeken, maar ik heb de bedenker van deze traktatie weten te vinden. Mocht je geen tijd hebben of niet van knutselen houden, dan kun je de traktatie ook voor een zacht prijsje bestellen.

Ik kocht bij de plaatselijke kantoorboekhandel twee vellen gekleurd karton op A2 formaat. Uiteraard koos ik voor de paraplu zelf één van de favoriete kleuren van Evie. De tekst had ik intussen opgemaakt en ik heb naast de tekst ‘Aju paraplu’ nog een regeltje toegevoegd. En een traktatie zou niet compleet zijn met iets lekkers dus plakte ik een doosje rozijntjes op de achterkant van de paraplu. Al met al ben ik een paar avondjes zoet geweest.

traktatie knippen
Alle onderdelen uittekenen en uitknippen
Traktatie tekst
De tekst opgemaakt en los geknipt
traktatie plakken
Alle los onderdelen samenvoegen
traktatie rozijntjes
En natuurlijk de rozijntjes op de achterkant

 

peuter traktatie
Een foto van een foto. De kwaliteit van de foto is slecht, maar de trotse lach spreekt boekdelen.
Volg en like ons:

5 thoughts on “DIY: Afscheidstraktatie – Aju paraplu

    1. Lijkt simpel, maar het is uiteindelijk nog een beste klus geweest. Maar goed, ik kon in elk geval weer lekker fröbelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.