Een sieraad voor mama + winactie

[Edit 21-7-2017: Winactie gesloten]

Een kind krijgen is bijzonder. Al een tijdje wil iets van een symbool bij me dragen voor Evie. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je kind symbolisch de hele dag bij je te dragen, maar ik wilde graag een sieraad. Ik mocht een sieraad uitzoeken en heb daar direct een kraamcadeautje bij besteld speciaal voor de babyboy die onderweg is. 

Cadeauverpakking sieraad Cadeauverpakking sieraad uitgepakt

Babybedels

Afgelopen week ontving ik dit cadeau in mijn brievenbus. Van de verpakking alleen al werd ik blij. Ik bestelde twee babybedels met een armband. Een bedel voor Evie en een bedel voor haar broertje. En ja, de naam van onze babyboy staat op de bedel en nee, jullie krijgen deze nog even niet te zien. Jullie moeten nog even geduld hebben tot na de bevalling.

Ik bestelde dus een zilveren armband met twee babybedels. Voetjes met de geboortedatum voor Evie en een bedel met uitgespaarde handjes voor haar broertje. Hier staat, hoe kan het ook anders, alleen zijn naam op. Vanwege de naam kan ik het sieraad alleen dragen met de bedel van Evie. De andere bewaar ik tot na de bevalling.

babybedel sieraad allebei babybedel sieraad evie

Sieraad samenstellen

Sinds 2007 is Names4ever tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden uitgegroeid. Bij Names4ever kun je je eigen moederketting of -armband samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naamkettingen, familiesieraden met geboortestenen, oorbellen en nog veel meer. Vakopgeleide mensen maken met zorg (gedeeltelijk handwerk) de sieraden in het atelier. Via de website bestel je heel eenvoudig. En je sieraad komt binnen enkele dagen mooi verpakt zo je brievenbus in rollen. Zo op het eerste gezicht is de kwaliteit goed en de armband stevig. Niet geheel onbelangrijk als er straks een baby aan loopt te trekken.

Winactie

Volgende week ben ik jarig. En wie jarig is trakteert. Ik mag iemand blij maken met shoptegoed van € 25,00 bij Names4ever. Wat moet je hier voor doen?

 • Neem een kijkje op de website van Names4ever en vertel onder de blogpost wat jij met het shoptegoed zou bestellen. Reageer met een geldig e-mailadres, want alleen dan kun je deelnemen.
 • Ik vind het lief als je de winactie een like op Facebook geeft.

Dat is het. De winactie loopt tot en met donderdag 20 juli. Vrijdag 21 juli ontvangt de winnaar per e-mail bericht van mij. Je e-mailadres wordt daarna doorgegeven aan Names4ever. Via Names4ever ontvang je dan de code voor het shoptegoed.


 

 

* Klik hier voor meer informatie

Volg en like ons:

14 thoughts on “Een sieraad voor mama + winactie

 1. Ik zou dat eigenlijk willen besteden aan die prachtige zilveren armband met twee bedels met de namen van mijn twee zoontjes. Super gaaf

 2. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🎉
  En nog maar eventjes totdat je je zoontje in je handen hebt 👶🏻
  Ik ben zelf in maart voor het eerst mama geworden en oh wat is dat bijzonder!
  Het sieraad met de Geboorte steen in zilveren hart vind ik de mooiste.
  Fijne verjaardag gewenst alvast 😘

 3. Ik zou voor een leuk infinity sieraad gaan om mijn vriendin mee te verrassen die helemaal weg is van infinity sieraden.

 4. alvast van harte gefeliciteerd! 😉 Ik ben volgende week ook jarig, 23 juli hihih.. Zal een superleuk verjaardagskado zijn om iets moois uit te zoeken…
  Een geboorte sierraad vind ik ook enorm mooi, ik zal dan gaan voor een zilverkleurige!
  Groetje Ilsiee

 5. Een zilver armbandje met mijn zoons naam erop
  abbo op you tube
  Instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Facebook liked&shared

 6. Alvast van harte! Mooi cadeau ook 🙂 ik zou mijn dochtertje elise een naamketting (model Kristy) cadeau doen; zelf heb ik er al eentje en hoe leuk zou het zijn als zij er ook eentje draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.