Een vraag voor mama #2

Ik schreef onlangs over een boek dat ik had aangeschaft. De bedoeling van het boek is dat ik vijf jaar elke dag een vraag beantwoord. Uiteindelijk een heel mooi naslagwerk waarin je een goed beeld krijgt van mij als mama en mijn gezin. Het boek heb ik op tafel gelegd, zodat het in het zicht ligt. Dat is wel nodig, want ik vergeet snel in het boek te schrijven. Het boek inspireerde mij om een serie blogs te maken met random weetjes over mij en mijn gezin. Veel leesplezier met de weetjes uit oktober!

Oktober

17 oktober – Ik vind het irritant dat andere moeders mij onzeker maken, omdat het lijkt dat ze het beter weten. Of geen respect hebben voor de keuzes die ik maak.

18 oktober – De halvarine is bijna op dus die gaat alvast op het boodschappenlijstje. Deze had ik nog niet gemaakt, omdat het vandaag zondag is.

mama20 oktober – Het beste advies dat ik ooit kreeg (en graag doorgeef) is: “Laat het los!”

24 oktober – Ik heb heel veel mooie foto’s van Evie, maar de favoriete foto van Evie is degene die ik in de kraamweek heb gemaakt. Deze heeft een mooi plekje gekregen.

27 oktober – Mensen zonder kinderen begrijpen niet dat je soms andere beslissingen maakt ten aanzien van vroeger. Ik maak nu beslissingen in het belang van Evie.

30 oktober – Ik heb vandaag heel veel kusjes en knuffels gegeven. Ik kreeg van Evie een zelf geplukt bloemetje

Welke bijzondere momenten had jij deze maand?

 

Volg en like ons:

One thought on “Een vraag voor mama #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.