Eerste verjaardag: the day after

kaarsje uitblazenDit weekend vierden we de verjaardag van Evie. Ik had toch wel even last van stress en heel veel emoties. Bewust en onbewust ben ik vorige week veel met haar verjaardag bezig geweest. Misschien is het wel een soort verwerkingsproces waar elke moeder mee te maken krijgt. Een ding staat vast het was een onvergetelijke eerste verjaardag. Evie heeft er van genoten, ondanks dat ze het allemaal best druk vond.

alle cadeausCadeautjes uitpakken was nog een uitdaging, maar met een beetje hulp ging dat hartstikke goed. Het scheuren van papier is gelukkig haar hobby dus dolle pret. Wat is onze kleine meid verwend. Blokken, een fauteuil, boekjes, spelletjes, een ballenbak en een Vtech speel tafel. We hebben denk ik een groter huis nodig. Bedacht me wel dat het dan ook eens tijd is om het speelgoed eens goed uit te zoeken.

cakesmash 1Gelukkig hadden we op haar verjaardag zelf al een cakesmash met z’n drieën gedaan waar ze flink van genoot, want op de dag zelf liep het een klein beetje anders. Ze heeft wel lekker van de taart gesmuld.

Haar eerste verjaardag was leuk. Zou ze later nog flarden kunnen herinneren? Anders hebben we altijd de foto’s nog.

Volg en like ons:

4 thoughts on “Eerste verjaardag: the day after

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.