Geluk zit in een klein hoekje

Nadat wij hadden besloten om werk te maken van onze kinderwens, ging alles in een sneltreinvaart. Ik was binnen vier maanden zwanger. Toen ik daar achter kwam was ik al bijna acht weken. Goed, ik moet toegeven, toen ze op de eerste echo niets zagen was ik lichtelijk in paniek, maar toen ik bij de volgende echo al tien weken zwanger bleek kon ons geluk niet op. Alles was in orde en stukje bij beetje hebben we het in de weken daarna iedereen verteld.

De hele zwangerschap is een achtbaan van emoties. Je weet per slot van rekening niet wat er gebeurt in je buik. Met gezond eten, geen alcohol drinken en vitamines slikken heb ik toch aardig mijn best gedaan om een lekker plekje van mijn buik te maken.

Nu Evie op de wereld is zie ik een gezonde, vrolijke dame die de wereld nieuwsgierig aan het ontdekken is. Ik geniet elke dag van ons kleine grote wonder, want een gezond kindje is een wonder.

In onze vriendengroep zien we helaas dat het ook anders kan zijn. Het is hartverscheurend om te zien wat andere mensen moeten doormaken als het gaat om zwangerschap en kinderen. Het krijgen van een kindje is niet vanzelfsprekend, het is een wonder. Geluk zit in een klein hoekje en ik ben ontzettend blij dat wij dat kleine hoekje hebben gevonden.

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.