Gemak of noodzaak

Boodschappen Albert HeijnIk schreef deze week al dat de duizendpoot in mij is opgestaan. Zeker als het gaat om de verzorging van Evie en het huishouden nu manlief tijdelijk is uitgeschakeld. En dan blijven de weekboodschappen ook liggen. Hij is degene die vaak op zaterdagochtend even boodschappen voor de hele week ging halen. Ik ben niet zo’n ster in zware boodschappenkratten dragen. Gelukkig is daar de Albert Heijn die de boodschappen thuis bezorgd.

Wij hadden eigenlijk nog nooit boodschappen thuis laten bezorgen. We hadden het er wel eens over gehad, maar ergens vond ik het wat gemakzuchtig om de boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen. Bij nader inzien is dit helemaal niet zo. Het is eigenlijk verrekte handig om zware boodschappen en mooie aanbiedingen in grote hoeveelheden te bestellen en tot in de keuken te laten bezorgen door de Albert Heijn of Appie, zoals wij thuis zeggen. De verse dingen kun je dan zelf in de loop van de week nog halen.

Online boodschappen doen. Uit noodzaak geboren en voor herhaling vatbaar. Ik ben benieuwd of we ook goedkoper uit zijn met het online boodschappen doen. Je haalt gericht de dingen die je nodig hebt in huis en wordt niet door onnodige aankopen verleid. Afgelopen week was nog zo chaotisch dat we veel extra dingen hebben moeten bijhalen. Het was nog een beetje wennen zullen we maar zeggen.

 

Volg en like ons:

3 thoughts on “Gemak of noodzaak

  1. Echt heel toevallig komt vandaag onze bestelling ook aan.
    We hebben besteld, omdat we sinds kort de auto niet meer kunnen gebruiken.
    En lopen met twee kleine kindjes en flessen drinken, pakken melk, wasmiddel…
    Nee, bedankt, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.