Goede voornemens

Ik ben niet zo van de goede voornemens. Ik vind dat wanneer je iets wil doen of bereiken dat daar geen vuurwerk of champagne voor nodig is om ermee te beginnen. Het is natuurlijk wel goed om zo nu en dan eens na te denken over je doelen. Ik heb mijn goede voornemens voor 2015 op een rijtje gezet. Lees je mee?

  • Tien kilo afvallen. Lekker cliché. Ik heb eerder al geschreven dat het roer om gaat. Hier is het slob in gekomen, omdat ik niet altijd even lekker in mijn vel zit. Met vaker sporten, gezond eten en minder snoepen wil ik tien kilo afvallen.
  • Door vaker te sporten heb ik direct meer tijd voor mijzelf. Dat is mijn tweede goede voornemen. Ik moet meer tijd voor mijzelf nemen, maar ook vaker tijd inplannen met Patrick samen.
  • Ik ga in 2015 leren loslaten.
  • Meer bloggen en bezoekers voor mijn blog. Schrijven vind ik leuk en ik kan lekker mijn ei kwijt, maar ik doe het te weinig. Ik neem hier te weinig tijd voor, maar hier komt verandering in.
  • Heel veel leuke dingen met Evie doen. Volgens mij heeft dat geen uitleg nodig. Ik zie haar genieten wanneer we op pad gaan. Lijkt mij dus een hele goede reden om dat nog vaker te doen.

Heb jij nog goede voornemens voor 2015? Of ben je net als ik al een beetje begonnen met je doelen bereiken?

Goede voornemens 2015Iedereen een hele fijne jaarwisseling. Ik wens iedereen een inspirerend 2015!

 

Volg en like ons:

9 thoughts on “Goede voornemens

  1. Goede voornemens lukken nooit. Maar doelen wel! Vind het meteen veel positiever klinken. Bovendien lijken deze doelen me haalbaar! En, bijkomend voordeel, door te schrijven heb je óók tijd voor jezelf. Nog een vlieg in een klap 😉

    Een fijne jaarwisseling en succes met je doelen! En dat je daarnaast ook gewoon een heel mooi nieuw jaar mag hebben.

  2. Mooie voornemens, zeker wat betreft het leren loslaten. Dat vind ik ook wel voor mijzelf een goed voornemen. Niet bang zijn voor meningen van anderen, niet blijven rondlopen met bepaalde gedachten. En die 10 kilo zouden er hier ook wel af mogen, maar poeh wat is het moeilijk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.