Groeiecho – 29 weken zwanger

Afgelopen donderdag had ik een groeiecho. Tijdens de vorige afspraak leek onze babyboy een week of drie voor op schema te lopen dus reden om even verder te kijken. Ik vond het best wel even spannend. Een extra echo is nooit weg, maar wat als hij nog steeds zoveel weken voor op schema loopt. Evie mocht gezellig mee, want spieken naar de baby vindt ook zij niet vervelend. 

Rust

Bij de vorige afspraak zat ik in tranen bij de verloskundige. Ik zat er helemaal doorheen. Ik was compleet op het werk hervatten en herstellen van de burn-out gefocust dat ik vergat dat mijn zwangere lijf misschien wel meer rust nodig heeft dan een ander. Deze zwangerschap bleef ik maar vergelijken met de vorige en dat kan natuurlijk niet. Nu ik thuis ben, rust heb en alles in mijn eigen tempo kan doen bloei ik weer een beetje op. En dat zorgde er wel voor dat ik met meer zelfvertrouwen naar de afspraak voor de groeiecho ging.

De afspraak begon met de bloeduitslagen en het meten van de bloeddruk deze waren helemaal in orde. Gelukkig maar, want voor het zelfde geldt is de extreme vermoeidheid en een grote baby aan iets anders te wijten. Daarna was het tijd voor de echo. Evie hield heel lief mijn hand vast, want ze vond het toch wel een beetje spannend.

De groeiecho
groeiecho 29 weken
Kunnen jullie zijn gezichtje ontdekken? Ik ben in elk geval weer verliefd.

De groeiecho was helemaal top. De groei is stabiel en loopt nu iets meer dan een week voor. In elk geval niets meer om ons zorgen over te maken. Ik kan weer onbezorgd verder genieten. Onze babyboy heeft zich trouwens van zijn goede kant laten zien. We kregen een hele mooie foto mee van zijn gezichtje. Ik ben weer verliefd. Ik houd ons mannetje nog even heel dicht bij me en kijk uit naar het moment dat ik hem kan knuffelen.

Volg en like ons:

3 thoughts on “Groeiecho – 29 weken zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.