Handige websites

We leven in een tijd waar we als consument veel informatie kunnen vinden op internet. Praktisch alle bedrijven hebben een website en veel bedrijven maken daarnaast ook nog gebruik van social media. Tijdens mijn zwangerschap zocht ik veel dingen op internet op.  Ook na de bevalling kun je veel dingen vinden op internet. Ik heb een lijst gemaakt van de websites waar ik veel informatie heb gevonden.

Zwangerschap
Babybytes – Ik bekeek hier wekelijks de zwangerschapskalender. Duidelijke afbeeldingen met uitleg wat er op dat moment in je lijf gebeurt. Soms ook handige tips voor je voeding.
Verloskundige – Hier vond ik informatie over mijn zwangerschap en bevalling. Inclusief handige links.
Kraamzorg – Informatie die handig is voor als je kindje net is geboren. Ook heb ik hier uitzetlijsten en checklists gevonden.
Zwangerschapspagina – Ik heb hier vooral gebruik gemaakt van het forum. Herkenbare vraagstukken van andere moeders.
Cesar Leidsche Rijn – Ik ben blij dat ik deze website tegen ben gekomen. Ik schreef al eerder over de ‘pufclub‘ en mijn twijfels vooraf. Nu na de bevalling ga ik nog steeds met plezier naar de Mamafit.
Veilig slapen Een handige website over veilig slapen en het voorkomen van wiegendood. Goed om deze website te raadplegen voor de aanschaf van ledikant, wieg en matras. 

Na de bevalling
Oei ik groei – Informatieve website over werkelijk alles.
Centrum jeugd en gezin – De website van het Consultatiebureau. Ik bekijk de website, maar als ik met prangende vragen zit bel ik liever mijn eigen Consultatiebureau.
Zwangerschapspagina – Wederom vooral het forum gelezen
Babyplein – Handige website waar je alle babyspullen kunt aanschaffen. Van billendoekjes tot babyfoons.
Borstvoeding – Alles wat je wilt weten over borstvoeding.
Prenatal – Babyspullen shoppen. Heeft verder geen uitleg nodig. Dat doet iedere (aanstaande) moeder graag voor haar kind.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer handige websites zijn, maar dit zijn degene die ik het meeste heb bekeken. Welke websites bekeek jij tijdens je zwangerschap? Waar haal je nu je informatie vandaan? Mochten er nog website te binnen schieten, dan vul ik de lijst nog aan.

Volg en like ons:

One thought on “Handige websites

  1. Ik zat op een ander forum, had nog met t trouwen te maken met heeft ook een sectie kids.. Daar kwam en kom ik graag en stel ik vragen..
    Ik google ook gewoon hoor en kom dan vanzelf weer sites tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.