Het favoriete buitenspeelgoed

Het weer is deze zomer niet op en top. Evie is een echt buitenkind en geniet van de frisse buitenlucht. Een rondje samen fietsen, een bezoekje aan de speeltuin of de geitenboerderij, ook bij iets minder weer gaan we op pad. Nu hoeven wij echt niet ver weg voor leuk vermaak. Onze achtertuin is met divers buitenspeelgoed de leukste speeltuin! Waar speelt Evie graag mee?

Stoepkrijt

Kastelen, hartjes, bomen, bloemen, olifanten, ze passeren allemaal de rev…. de stoeptegel. Onze hele tuin is één groot vel tekenpapier. Evie gaat helemaal los. En wij mogen ook meedoen.

Bellenblaas

Dit is een topper. Zelf bellen blazen is het allerleukst, maar sinds kort hebben wij zo’n elektrisch bellenblaaspistool. Evie is helemaal in de wolken, want zo kan ze er heel veel tegelijk maken. En je kunt er leuke spellen mee doen. Wij prikken de bellen kapot of proberen ze te vangen.

stoepkrijtVoetballen

Spelletjes met een bal vindt Evie het einde. Voetballen, overgooien of andere spelletjes die ze zelf heeft bedacht. Ze gaat vol overgave op in het spel en dat is echt leuk om te zien. Sinds kort juicht ze ook bij het maken van een goal.

Trampoline

Onze buren hebben sinds kort een trampoline aangeschaft en deze in de straat gezet. Op deze manier kunnen de kinderen uit de straat vaker samen spelen. Ontzettend leuk en Evie vindt de trampoline het einde. Ze laat graag haar trucs op de trampoline zien.

Water

Als het weer het wel toelaat is water het toverwoord. Een badje met water, waterpistolen of waterballonnen. Evie weet wel raad met water. Spelen met water is leuk en ook nog eens verkoelend als het een warme dag is.

Met welk speelgoed speelt jouw kindje graag buiten?

Volg en like ons:

4 thoughts on “Het favoriete buitenspeelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.