Het roer gaat om #4

Het is einde van de maand dus tijd om de balans op te maken. Heb ik vooruitgang geboekt in mijn strijd tegen de laatste zwangerschapskilo’s? Hoe plan ik meer tijd in voor mezelf? En voel ik me ook daadwerkelijk beter? Vandaag weer een update in Het roer gaat om.

Tijd voor mezelf

Vriendinnen hebben gelukkig aan één woord genoeg. Ik riep dat ik meer tijd voor mijzelf nodig had en BAM, mijn agenda stond vol met leuke activiteiten. Etentjes, een bezoekje aan de bioscoop en date night. Wat een feest. Ik werd gedwongen zelf te genieten en niet met Evie bezig te zijn en zelfs Evie een avondje over te dragen aan de oppas.

Wat voel ik dan?

We hebben hier nog steeds pieken en dalen. Dat geeft niet, ik ben me er van bewust. Betekent wel dat ik er nog niet ben. Ik merk wel dat ik energie krijg van de kleine dingen die ik voor mijzelf kan doen en hierdoor ook nog meer kan genieten van Evie. Evie heeft de afgelopen weken moeite met haar ritme door een sprongetje en doordat ik zo nu en dan tijd voor mijzelf heb, lukt het me beter hier flexibel in te zijn. Deze positiviteit moet ik vasthouden.

De kilo’s

De kilo’s gingen deze maand iets minder hard. De eerste weken van deze maand hadden we een ziekenboeg. Ik ben zelf flink ziek geweest, maar ook Evie en Patrick werden niet gespaard. En sporten met weinig lucht en kriebelende longen bleek niet de beste optie. Jammer genoeg bleef de vibe om weer te sporten uit en bezocht ik mondjesmaat de sportschool. Ik bleef wel letten op mijn eten en ben dan ook blij dat er weer een halve kilo af is. Als ik iets wil, wil ik dat het liefst direct, maar ik moet echt geduld hebben. Sporten werkt goed voor het afvallen, maar ik krijg er ook een positief gevoel van. In maart gaan we dus nog wat vaker naar de sportschool.

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.