Hieperdepiep

Hieperdepiep hoera, Je Kindje Doet Het Zo is 1 jaar! Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat mijn blog online kwam. Wat begon als iets om handen willen hebben, omdat ik meer thuis ben, is uitgegroeid tot een fijne uitlaatklep waar ik mijn ontdekkingstocht als moeder kan delen. Het is fijn om positieve reacties te krijgen op de verhalen die ik schrijf. Een jaar na dato is wel het uitgelezen moment voor een korte terugblik.

Mijn eerste blogpost

De allereerste blogpost ging over Evie laten wennen aan de fles. Dit was nogal wat, want ze weigerde de fles en wilde alleen de borst. Ze heeft tot op het laatst de fles geweigerd. De dag voordat ze naar het kinderdagverblijf zou gaan accepteerde ze voor het eerst de fles.

Top 4 best bezochte blogposts
  1. Snotogen
  2. Antilek drinkbeker
  3. NJOY UP Bubble
  4. De duizendpoot

Afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Gebruik van social media, wetten en regels, plug-ins en nog veel meer. Ik had geen kaas gegeten van het beheren van een blog. Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen om mijn blog weer iets te verbeteren. Volgens mij ben ik nooit klaar met sleutelen en ik heb er veel plezier in. Nu we een jaar verder zijn kijk ik zo nu en dan wel naar een nieuwe template voor een nog wat professionelere uitstraling. Wellicht dat ik hier op den duur in wil investeren. Wie weet welke veranderingen aankomend jaar nog staan te gebeuren.

Ik heb in elk geval heel veel plezier in het schrijven en ik hoop dat ik dit nog heel lang kan doen. De onderwerpen zijn nu uit mijn leven gegrepen. Zijn er nog onderwerpen of categorieën die jullie graag zouden terugzien?

 

Volg en like ons:

5 thoughts on “Hieperdepiep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.