Ik ben er klaar mee!

Deze titel klink in de huidige termijn van de zwangerschap alsof ik helemaal klaar ben met de zwangerschap. Heel eerlijk, met alle pijntjes ben ik daar ook wel een beetje klaar mee, maar deze blog gaat over iets heel anders. Ik ben klaar met een onrustig verlof. Deze blog gaat over iets dat niet iedereen meer kent; de klant is koning. Er zijn blijkbaar nog steeds bedrijven die klanttevredenheid niet heel hoog in het vaandel hebben staan. Sterker nog, bedrijven die de boel bij elkaar liegen en de klant niet het vertrouwen kunnen geven dat de klus nog wordt geklaard.

Disclaimer: Dit blog bevat een bak aan frustraties, maar ik heb uit respect voor de andere partijen de blog wel anoniem gehouden. 

Ik ben heel boos. Ik schreef eerder al in Picture my week dat ik er een hard hoofd in heb of de zolderverbouwing voor het grootste gedeelte af is voor de 37 weken zwangerschap. Raad eens… inmiddels zit in mijn 37e zwangerschapsweek (36 weken en 5 dagen) en zitten wij nog steeds met een groot gat waar ooit een zoldertrap in moet komen.

Met de ene na de andere smoes wordt de afspraak om langs te komen afgezegd of naar later op de dag verplaatst met als gevolg dat een klus die, inclusief bestellen van de trap, ongeveer drie weken zou duren (29-6-2017 begonnen), nu al vijf weken in beslag neemt. In al die weken hebben we geen trap naar de zolder/vliering. Kunnen we de (baby-)spullen die we naar beneden hebben gehaald niet boven opbergen en staat dit her en der door het huis. Een huis die ik klaar, netjes en (bouw-)stofvrij wil hebben voordat de baby komt. Inmiddels heb ik in de afgelopen twee weken zoveel last van mijn bekken gekregen dat ik straks de nesteldrang aan Patrick moet overlaten.

Anyway, het feit dat je de ene na de andere smoes bedenkt en via een sms aan je klant laat weten dat je niet komt en er maar vanuit gaat dat er iemand de dag daarna gewoon thuis is kan gewoon echt niet. En vervolgens de dag daarna weer een sms stuurt dat je dan ook niet komt is echt not done! Daarbij hebben wij inmiddels via een bron vernomen dat een gedeelte van de smoesjes niet helemaal op waarheid zijn berust.

Ik ben er dus klaar mee. Na deze week is het tijd om stappen te ondernemen. Tot zover een rustig verlof, want van poetsen, dutjes doen, genieten van een film of boek en een babydeken haken is hier maar weinig sprake als je constant rekening moet houden met een bouwvakker die langs kan komen en elke keer je planning in de war stuurt.

Volg en like ons:

3 thoughts on “Ik ben er klaar mee!

  1. Dit is gewoon een mega oplichter!! Die hebben ook geen doel om tevreden klanten te krijgen, maar geld af te troggelen. Wat een ongelooflijke debiel die dit een hoogzwangere vrouw aan doet. Geen greintje gevoel in zijn donder. Dat lijkt me duidelijk!
    Leonie van Mil onlangs geplaatst…Geen motivatieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.