Ik vind je lief

Dat ik ontzettend veel liefde voel voor Evie dat mag duidelijk zijn. Het is dan fijn wanneer zij deze liefde ook beantwoord. Evie kan zich tegenwoordig heel goed uiten en laat nu ook wel eens weten wat ze echt van je vindt. En ja, dan krijg ik zo nu en dan ook wel eens te horen dat ik stom ben, ik even niet lief ben of dat ze liever wil dat papa haar aankleedt. Niet altijd even leuk om te horen. Gelukkig krijg ik vaker leuke en lieve dingen te horen. Vandaag deel ik met jullie de momenten waar ik helemaal gelukkig van wordt. Sterker nog, als echte emo-muts krijg is soms tranen in mijn ogen van geluk. Vandaag “Ik vind je lief” volgens Evie.

Ik vind je lief volgens Evie
  • Dat ik aan het afvallen ben is bij de meeste lezers wel bekend. Dit betekent dat ik zo nu en dan nieuwe kleding mag/moet kopen. Het is dan erg fijn dat ook Evie het eens is met de aankoop. Laatst had ik mijn nieuw broek aan en Evie aaide met haar handje over de stof en riep: “Mooi!”
  • Ik kom thuis uit de sportschool of mijn werk. Gillend van enthousiasme vliegt Evie mij om m’n nek en roept dat ze me heeft gemist.
  • En dat om mijn nek vliegen doet ze wel eens vaker en dan zegt ze dat ik wel lief ben.
  • Een dag begint goed als ik in de ochtend haar kamertje binnenloop en ik en warm welkom van een brede glimlach krijg.
  • Evie staat wel eens aan mijn been te trekken en vraagt of ik haar wil optillen. Ik til haar op en met haar kleine handjes pakt ze mijn gezicht vast. Ze kijkt me aan en zegt dat ik een kusje mag geven.
  • Ik ben boos geweest. Dit heeft tot een driftbui geleid. Als alle gemoederen weer bekoeld zijn pakt Evie m’n hand en geeft hier een kus op. Dan weet ik dat ze weer bekoeld is.
  • Soms pakt ze een stukje papier of haar knuffeldoekje en pakt daarmee een stuk speelgoed in. Deze komt ze je dan brengen als cadeautje.

Het is zo nu en dan best fijn om te horen dat je lief bent. Voor mij voelt het als een bevestiging dat ik het goed doe. Hoe laten jullie kindjes weten dat je lief bent?

Volg en like ons:

2 thoughts on “Ik vind je lief

  1. Ik herken het zeker. Wij zeggen dagelijks ik hou van je tegen zoëy. De eerste x dat zij het zei smolt ik bijna. En nu nog klinkt het zo lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.