Leesplezier met je kind

Vorig jaar schreef ik tijdens de kinderboekenweek al eens dat lezen met je kind naast leuk ook belangrijk is voor de taalontwikkeling. Evie heeft nog steeds niet altijd het geduld om rustig te zitten en naar een verhaal te luisteren, maar samen plaatjes kijken en hierover vertellen is ook leuk en leerzaam om te doen. Vooral nu Evie zelf veel dingen herkent en kan benoemen vertelt ze ook zelf graag wat ze ziet op de plaatjes.

lezen met je kindOf je nu verhalen voorleest of samen plaatjes bekijkt en benoemt wat je ziet, het zijn beide manieren om de taalontwikkeling bij je kindje te stimuleren. Evie heeft een flinke stapel boeken. Van voelboeken tot boeken met korte voorleesverhalen en van prentenboeken tot boeken met eerste woorden. Evie pakt soms zelf een boek erbij en gaat lekker zitten ‘lezen’. In de eerste instantie mag ik me hier dan niet mee bemoeien, want zoals veel kinderen wil ze het graag zelf doen, maar uiteindelijk lezen we toch samen het boekje.

Samen lezen is leuk

Het is ontzettend leuk om samen met Evie een boek te lezen. We zitten dan samen op de bank en de kleine meid kruipt nog even dichter tegen mij aan. Ze kijkt me tijdens het lezen met een brede glimlach aan, omdat ze zo ontzettend aan het genieten is. Een fijn moeder-dochter moment.

Wil jij ook een boekenpakket ontvangen?

Evie ontving van Joy4Kidz een mooi boekenpakket. Het uitpakken van het pakket was al een groot feest, want wat is er nu leuker dan een cadeau uitpakken. Wanneer je lid wordt van de boekenclub voor kinderen ontvangt je kind elke maand nieuw leesplezier in de brievenbus. De pakketten zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind samengesteld. De pakketten groeien dus heel handig met je kindje mee. Nieuwe klanten ontvangen een gratis kennismakingspakket (verzend- en verpakkingskosten van € 5,95 worden wel in rekening gebracht).

Ik mag van Joy4Kidz twee pakketten weggeven. Wat moet je hiervoor doen? [gesloten]

Het pakketboekenpakket uitpakkenZelf lezen

 • Bezoek de website van Joy4Kidz en kies het pakket dat je zou willen ontvangen.
 • Laat onderaan deze post (met een geldig e-mailadres) weten welk pakket je wilt ontvangen en wie je hier blij mee gaat maken.
 • Ik vind het lief als je me gaat volgen op Facebook en Twitter.

Op 19 september in de avond geef ik de pakketten weg. Je ontvangt dan per e-mail bericht van mij.

distek 2

 

 

Volg en like ons:

11 thoughts on “Leesplezier met je kind

 1. Zoëy is ook helemaal gek op boeken… Het lukt haar ook vaak wel om rustig voor een verhaaltje te blijven zitten ( als er genoeg plaatsjes zijn om te bekijken tussendoor) pakket A lijkt me leuk voor haar! Lekker ontdekken, plaatjes kijken en voelboekjes!

 2. Wat een leuke actie! Zelf ben ik gek op lezen en probeer Jill al regelmatig net zo’n leesfan te maken zoals ik zelf ben. Genoeg boekjes voor nu dus voor de toekomst lijkt me pakket b leuk om te winnen voor onze jill!

 3. Leuk zeg! Stefan is ook gek op boekjes lezen. Hij snapt al veel en leest soms ook zichzelf voor. Omdat hij alweer bijna 2 is zou het fantastisch zijn in pakket B te mogen krijgen.
  Groetjes

 4. Ik ben zelf ook gek op lezen, dus vind het zo belangrijk in de opvoeding. Leuk om te zien hoe Evie al zo geïnteresseerd is in boeken. Met een kleine opkomst, ben ik natuurlijk heel blij met een 0-2 jaar pakket 😉

 5. Over de levering geen klachten, maar verder ben ik niet tevreden over de afhandeling.
  Een dag na de levering al een brief over achterstand in betaling ???
  En dat er een incassobureau ingeschakeld wordt
  Een telefoontje naar de klantenservice weer ook niet naar tevredenheid beantwoord.
  Voor mij dus niet meer

 6. Walda, ik heb ook goede ervaringen met het boekenpakket. Onhandig dat er meteen een incassobureau genoemd wordt. Weet je wel zeker dat het van Joy4Kidz was? Zou namelijk ook van een ander, malafide bedrijf kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.