Mama Kijkt Anders: Wintereditie

Logo wintereditieDe tien dagen zijn voorbij gevlogen. De Wintereditie van Mama Kijkt Anders zit er alweer op. Afgelopen dagen heb ik met veel plezier foto’s gemaakt en met andere moeders gedeeld die ook graag anders kijken. Elke dag had een ander thema. Het leukst vond ik om bij het thema een nieuwe foto te maken, maar ik heb op dag negen en tien een foto uit de oude doos gebruikt. De foto’s deelde ik op Instagram en in de speciale Facebookgroep.
Nieuwsgierig naar het resultaat? Vandaag deel ik alle foto’s van Mama Kijkt Anders op mijn blog.

  1. Wintergevoel – Het was een herfstachtige dag. Wind en regen roepen bij mij geen wintergevoel op. ’s Avonds heb ik het wintergevoel opgeroepen. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en een warme kop thee.
  2. Sneeuw/wit – Bij gebrek aan sneeuw werd het een witte foto. Na een warme douche ben ik met mijn nieuwe badjas op de bank gaan hangen. De pret was van korte duur aangezien de badjas, zelfs na een paar keer wassen, witte pluis op de donkere bank achter liet.
  3. Warmte – Een symbolische foto van de warmte die ik voel als ik naar de glimlach van Evie kijk.
  4. Geluk – Ik schreef ooit al eens over mijn Project Canvas. Mijn geluk is gevangen op deze canvas.
  5. Geur – Ik ben gek op de geuren van Scentchips. Deze brand dan ook bijna dagelijks.
  6. Familie – In de hal hebben wij deze muurschildering.
  7. Samen – Evie had deze ochtend wat moeite met slapen. Uiteindelijk ben ik samen met haar The Lion King gaan kijken. Nou ja… Samen?
  8. Licht – Evie was onrustig en niet helemaal lekker dus ’s nachts het licht van de babyfoon aan gelaten om haar in de gaten te houden.
  9. Kopie – Deze foto heeft denk ik geen uitleg nodig. Zo moeder, zo dochter. Wie is wie?
  10. Tastbaar – Liefde wordt tastbaar wanneer de kleine meid troost zoekt bij mij.

Foto 3 is toch wel mijn favoriete foto. Heerlijk om die kleine meid te zien lachen. Welke foto is jullie favoriet?

resultaat mama kijkt anders winterkopie

Volg en like ons:

2 thoughts on “Mama Kijkt Anders: Wintereditie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.