Mama Kijkt Anders: Wintereditie

Logo wintereditieMorgen start ik met een nieuw project, Mama kijkt anders: Wintereditie. Weer een leuk initiatief van Nicole (Meisje-eigenwijsje). Eerder deed ik al mee aan de eerste editie van Mama Kijkt Anders en dat was ontzettend leuk. Aankomende tien dagen maak ik elke dag een foto met een ander thema.

Deze foto’s deel ik op Instagram en de speciale Facebookgroep met #mamakijktanderswinter in de omschrijving. Een overzicht van alle foto’s kun je weer terugvinden op mijn blog aan het einde van het project. Ik heb er veel zin in en de thema’s zijn dit keer weer een echte uitdaging.

  1. Wintergevoel
  2. Sneeuw/wit
  3. Warmte
  4. Geluk
  5. Geur
  6. Familie
  7. Samen
  8. Licht
  9. Kopie
  10. Tastbaar

Ik ben benieuwd naar de foto’s van andere mama’s. Doe jij ook mee aan de Wintereditie van Mama Kijkt Anders?

 

Volg en like ons:

2 thoughts on “Mama Kijkt Anders: Wintereditie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.