Mijlpalen

In de kraamweek kreeg ik een ‘What’s appje’ van een vriendin dat ze een leuk cadeau had liggen. Ze zou het zo snel mogelijk in de brievenbus gooien, omdat dit cadeau erg leuk is om in de eerste week al te hebben. Ik was ontzettend nieuwsgierig geworden. De volgende dag lag het kleine pakketje op de deurmat. Wat een leuke verrassing. Ik had een doosje Milestone babycards ontvangen.

Met deze kaarten leg je alle mijlpalen van je kleintje eenvoudig vast. Ik werd er enthousiast van, want we konden toen al bijna de eerste foto maken (1 week). Best leuk om later al deze foto’s op een rij te leggen of te verzamelen in een album.

Er zitten 30 mooi geïllustreerde kaarten in het doosje. Twaalf mijlpaalkaarten met onder andere: de eerste lach, de eerste keer papa of mama zeggen, de eerste vaste hapjes en de eerste keer doorslapen. Daarnaast zijn er zestien leeftijdskaarten: met het aantal weken, maanden en de eerste verjaardag. Verder zit er een blanco kaart in om een eigen mijlpaal in te vullen en twee kaarten om de gegevens van je kindje op te schrijven.  Bij de mijlpaalkaarten is ruimte om de datum van de behaalde mijlpaal in te vullen.

Wij proberen het maken van de foto’s goed bij te houden. Het is een leuk naslagwerk voor later. Dit is echt een leuk kraamcadeau!

Volg en like ons:

One thought on “Mijlpalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.