Mijn babyshower

Mijn blog ben ik gestart toen Evie al bijna zes maanden was. Ik heb op de website daardoor niet heel veel dingen gedeeld van voor en tijdens de zwangerschap. Dus zaken als bijvoorbeeld een babyshower zijn eigenlijk niet aan bod gekomen op mijn blog, tot vandaag. De babyshower die was georganiseerd door vriendinnen was namelijk niet heel standaard, maar helemaal zoals dat bij mij past. Samen met een zwangere vriendin werden we door onze vriendinnen in het zonnetje gezet. 

Westwing_babyshower

Allereerst is het goed te zeggen dat ik niet heel traditioneel ben. Als de meute het één doet, doe ik het graag net even anders. Persoonlijk vond ik het niet nodig om voor mij een babyshower te organiseren, maar stiekem is het natuurlijk wel leuk om door je lieve vriendinnen even in het zonnetje gezet te worden. Zo werd ik op een goede dag door vriendinnen uitgenodigd en we hadden op een bepaald tijdstip afgesproken op het station (ik weet het niet eens precies meer). Hartstikke gezellig. Op het station kwam ik mijn zusje tegen. Ze schrok en zei me dat ze een afspraak had. Wist ik veel, zo naïef als ik ben. Uiteindelijk bleken zij in een restaurant een high tea te hebben geregeld voor mij en m’n net zo zwangere vriendin. Super lief!

Babyshower organiseren

Inmiddels heb ik wel een aantal babyshowers bijgewoond en gezien het toenemende aantal zwangeren in mijn omgeving verwacht ik er nog wel een paar. Traditioneel gezien organiseer je een babyshower in de zevende maand van de zwangerschap als de aanstaande moeder nog fit is en een klein feestje goed kan volhouden. Het is leuk om de zwangere zelf eens in het zonnetje te zetten. Hapjes, cadeautjes en spelletjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Mocht je binnenkort een babyshower organiseren en nog de nodige inspiratie zoeken? Neem dan eens een kijkje op de website van Westwing. Op deze website vind je een complete ‘Perfect Hostess’ guide boordevol leuke ideeën voor een Babyshower.

Ben jij tijdens je zwangerschap ook in het zonnetje gezet? Hoe zag jouw babyshower er uit?

distek 2

Volg en like ons:

One thought on “Mijn babyshower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.