Mijn doelen voor 2016

We zijn met aftellen begonnen. Het jaar 2015 is bijna tot een eind gekomen. Het was een goed jaar, ik kan met een goed gevoel terugkijken. Vorig jaar vertelde ik al dat ik niet zo van de goede voornemens ben. Ik had mijzelf wel een aantal doelen gesteld. Slechts één van deze doelen is in de verste verte niet behaald. Vanaf 4 januari ga ik dit doel aanpakken. Hou mijn blog in de gaten, want ik ga starten met de Van shit naar fit challenge. Het is tijd om de balans op te maken en nieuwe doelen te stellen voor 2016.

Terugblik vorig jaar

Afvallen – Vorig jaar wilde ik tien kilo afvallen. Dit is helaas niet gelukt. Ik heb het sporten een tijdje goed vol gehouden, maar iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een hekel heb aan sporten in een sportschool. Ik ging groepslessen volgen, maar een excuus om niet te gaan is snel gevonden en daarna ging het bergafwaarts ondanks dat ik me wel altijd heel goed voelde na het sporten. Dus je raadt het al, het afvallen en fit worden staat ook dit jaar weer op mijn lijstje.

het roer gaat omVaker sporten, meer tijd voor mijzelf en vaker een uitje met Patrick inplannen – Tja, vaker sporten in de sportschool werd het niet, maar ging met mooi weer wel lekker een uurtje fietsen of wandelen. Soms met Evie, maar soms ook alleen om even tijd voor mijzelf te hebben. Twee vliegen in één klap. Verder zijn Patrick en ik dit jaar een paar keer uit eten geweest. Echt super fijn om even met z’n tweeën te zijn.

Leren loslaten – In veel situaties heb ik dingen leren loslaten, maar zeker nog niet altijd. Ik kan behoorlijk stressen als ik wil dat iets perfect is. Ik noem als voorbeeld even een kerstdiner.

Meer bloggen en meer bezoekers – Afgelopen jaar heb ik lekker geschreven wanneer ik dat wilde. Heerlijk! Gewoon mijn verhaal doen wanneer ik hier zin in had. Ik ben niet zo van de cijfertjes, maar er zit een stijgend lijn in de bezoekers. Dat is alleen maar leuk. Ik ga lekker door waar ik mee bezig ben en beloof dit jaar weer veel met jullie te delen.

Al met al moet ik zeggen dat ik redelijk geslaagd ben in het behalen van mijn doelen. Ik heb nu al zin in 2016, want ook voor het komende jaar heb ik weer een paar doelen opgesteld.

 

Mijn doelen voor 2016
Afvallen en fit worden, maar vooral ook blijven

Daar is hij weer. Om te beginnen start ik 4 januari met de Van shit naar fit challenge bedacht door Cassandra en Tamara. Ik ga mijn best doen op mijn blog regelmatig updates te plaatsen om jullie mee te nemen in deze challenge. Mijn doel: minimaal tussen de vijf en tien kilo afvallen en een betere conditie. Daarbij mag het allemaal wat strakker. Ik heb nu regelmatig last van mijn rug en weet dat met wat minder kilo’s en meer buik- en rugspieren dit beter moet worden. Ik heb nog wat te doen aankomende tijd.

snapchatVloggen

Ja, je leest het goed. Ik loop al een tijdje met dit idee rond en het is tijd geworden om de gêne opzij te zetten en het gewoon te doen. Ik ben nog wel een plan aan het maken hoe ik dit ga invullen. Dus in 2016 ook bewegende beelden van unboxings, leuke uitjes met Evie en tag’s. Sinds kort ben ik ook te vinden op Snapchat. Via Snapchat probeer ik een beetje vertrouwd te raken met kletsen tegen een camera. Daarbij vindt ik het een leuk medium om even snel foto’s delen. Gewoon van de dagelijkse dingen, ongecensureerd. Je kunt mij vinden op Snapchat als meikevanmil of maak een printscreen van de afbeelding hiernaast.

Bloggen

Uiteraard blijf ik lekker bloggen. Afgelopen tijd was het iets rustiger, maar dat vond ik zelf wel even prettig. Ik had even behoefte aan rust en wilde niet hele avonden achter de computer zitten. Mijn hoofd zit vol ideeën en ga ze lekker op papier zetten. Het zou leuk zijn als de stijgende lijn in bezoekers door zet, maar ben al tevreden als ik een aantal keer per week jullie kan verblijden met een leuk artikel.

Mijzelf niet vergeten

Het is en blijft belangrijk om tijd voor mijzelf te maken. Al is het in de kleine dingen. Tijd nemen om mijn haar te verven, een rondje wandelen, een middag met winkelen met een vriendin ik moet dit zo nu en dan echt inplannen voor mijzelf. Ik ben hier afgelopen jaar al in geslaagd en moet dit vasthouden. Daarnaast wil ik ook nog iets vaker met Patrick op stap. Ook dit hebben we afgelopen jaar regelmatig gedaan en moeten we volhouden.

Heb jij al doelen of goede voornemens voor 2016. En is het je gelukt je doelen uit 2015 te bereiken?

Ik wens iedereen alvast een hele prettige jaarwisseling en een mooi, creatief en gelukkig 2016.

gelukkig nieuwjaar

Volg en like ons:

4 thoughts on “Mijn doelen voor 2016

  1. Hele mooie doelen! En wat super leuk om te zien dat je meedoet aan onze challenge!!
    Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een prachtig nieuw jaar waarbij je je doelen zult halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.