Mijn jaaroverzicht in blogs

Het jaar lijkt voorbij gevlogen. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn jaar. Ik heb veel over mijzelf geleerd en ook geleerd om met mijn ‘gebreken’ om te gaan. Hè bah, dat klinkt zwaar, maar begin dit jaar was dit ook zwaar. Gelukkig had dit jaar maar één weg en dat was de weg naar boven. Op de laatste dag van het jaar sta ik heel even stil bij 2015. Lees over mijn leuke samenwerkingen, blogs waar ik blij van wordt en mijn best gelezen blogs.

Trotse mama

Ik heb me dit jaar een echte trotse mama gevoeld. Met Evie gaat het heel goed en ik heb intussen een betere balans gevonden tussen gezin, werk en mijzelf. Mijzelf vergeet ik snel, maar ik moet blijven doen waar ik me goed bij voel. Ik werd dit jaar gevraagd voor een interview voor Proud Mom. Daar heb ik niet lang over na hoeven denken. Ik vertelde in dit interview over mijn gevonden balans en het gevoel van ‘moeten’ loslaten. Je kunt het interview hier lezen.

 

Waar werd ik blij van?

trotse mama blogUiteraard volgt straks een top vijf van best gelezen blogjes van dit jaar. Maar ik wil ook een aantal blogjes met jullie delen waar ik blij van wordt. De blogjes waar ik een speciaal gevoel bij heb, een leuke herinnering zijn of gewoon mij blij maken.

 1. Ik deelde dit jaar een leuk DIY-idee voor Valentijnsdag. Naast dat dit natuurlijk een leuk cadeau voor papa opleverde had ik dolle pret met Evie.
 2. Wij gingen dit jaar voor het eerst een nachtje weg zonder Evie. Dat was even slikken, maar heel goed om te doen.
 3. In april bestond vierde ik mijn eenjarige blogverjaardag. Toch even een mooi moment om bij stil te staan. Wees gerust, ik ga nog even door.
 4. Aangezien het mij niet lukt om met Evie goede planningen te maken deelde ik voor elke moeder herkenbare situaties waarbij je planning in de soep loopt.
 5. Om te laten zien dat geen enkele moeder perfect is deelde ik de Loedermoeder Tag.
 6. Dit jaar leerde ik ook hele lieve dames kennen. We begonnen een Appgroep en inmiddels delen we lief en leed. We verzonnen samen een tag om aandacht te vragen voor borstkanker. Ik ging letterlijk met mijn borsten bloot.
20 maanden 2Best gelezen blogs in 2015

Zoals gezegd wil ik tot slot met jullie mijn best gelezen blogs delen.

 1. Ik schreef dit jaar dat ik voor het eerst tante word van een neefje.
 2. Veel van jullie waren nieuwsgierig naar ons paasweekend.
 3. Dit jaar konden jullie mijn verhalen lezen waarin ik probeerde het roer om te gooien.
 4. Afgelopen jaar deelde ik ook om de maand een update over de ontwikkelingen van Evie.
 5. Tot slot sprak ik mijn verontwaardiging uit over vragen die sommige mensen durven te stellen.

Ik wens jullie nogmaals een hele fijne jaarwisseling en hoop jullie volgend jaar weer terug te zien en jullie reacties te lezen.

 

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.