Moederschap maakt vrouwen beter in hun werk

moederschap multitasking
Bron

Gisteren vond ik een artikel over moederschap. Blijkbaar doet het moederschap wonderen voor de productiviteit op de werkvloer. Als moeder ben je beter in multitasken en ook op het vlak van timemanagement en organisatietalent zien veel moeders verbeteringen. Zou ik het runnen van een huishouden op mijn CV kunnen zetten?

Toch merk ik zelf (nog) niets van deze voordelen op mijn werk. Ik ben vaak moe waardoor ik snel uit mijn concentratie wordt gehaald. Daarbij heb ik nog steeds last van zwangerschapsdemensie. Ik vergeet werkelijk alles. Ik moet ook werkelijk alles opschrijven om het te kunnen onthouden. Ik kan het me wel voorstellen dat je de vaardigheden van het managen van een huishouden in de loop der tijd in de praktijk kan brengen op het werk.

Ik ben blij dat we nu een ritme hebben en dat we alle ballen binnen het huishouden hoog kunnen houden. Wie weet ontpop ik mij ooit tot een echte duizendpoot.

 

Volg en like ons:

2 thoughts on “Moederschap maakt vrouwen beter in hun werk

  1. Heel eerlijk vind ik het wel een beetje herkenbaar. Ik ben erg goed geworden in het doen van meerdere dingen tegelijk. Maar ik zal ook niet ontkennen dat de vermoeidheid soms ook parten kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.