My killerbody update

Inmiddels ben ik vijf weken bezig met het dieet van My Killerbody Motivation en ik ben blij. Blij, omdat ik deze week een rokje van voor mijn zwangerschap zonder enige moeite dicht kon krijgen. Blij, omdat ik resultaat zie op de weegschaal. Blij, omdat ik resultaat zie wanneer ik in de spiegel kijk. En dat allemaal met een aangepast eetpatroon, want sporten zat er afgelopen weken niet in.

Ik ben echt trots op wat ik nu al voor elkaar heb gekregen. Het geeft me motivatie om door te gaan. En als ik terugkijk naar mijn eerdere pogingen is dit voor het eerst dat ik dat ik mij zo gemotiveerd voel. Misschien komt het wel doordat het dieet alleen al heel goed vol te houden is en ik zo nu en dan van mijzelf best mag ‘zondigen’. Verder voel ik mij energiek en doordat ik zelf ook resultaat zie ook zelfverzekerder. Vandaag wordt het tijd om de tot nu toe behaalde resultaten met jullie te delen. Lees vooral ook nog even waar ik in januari 2016 mee begon.

Start
 • Gewicht – 81,4 kg
 • Omtrek taille – 93 cm
 • Omtrek heup – 111 cm
 • Bovenbeen recht – 64 cm
 • Bovenbeen links – 62,5 cm
 • Rechterarm – 31,5 cm
 • Linkerarm – 30,5 cm
Na 4 weken
 • Gewicht – 78,2 (Whoehoe, dit is onder het gewicht van voor de zwangerschap!)
 • Omtrek taille – 89,5 cm
 • Omtrek heup – 109,5 cm
 • Bovenbeen recht – 60,5 cm
 • Bovenbeen links – 60 cm
 • Rechterarm – 31 cm
 • Linkerarm – 29,5 cm

De resultaten liegen er niet om en motiveren om door te gaan. Het geeft me een soort rust. Zoals gezegd heb ik alleen in de eerste week gesport.

Weer sporten

Deze week heb ik voor het eerst weer gesport. Ik vond het best eng met mijn voet, omdat ik bij verkeerde bewegingen nog steeds flink last heb. Maar het is gelukt! Ik had de dag erna wel meer last dus dat ik voor mij het teken om het nu op te bouwen en te beginnen met één keer per week. Hopelijk kan ik snel weer twee tot drie keer per week de sportschool in. Het is fijn om weer in beweging te zijn en weer tijd voor mijzelf in te bouwen.

Het wordt tijd voor een review over My Killerbody Motivation. Welke vragen zien jullie graag beantwoord?
Volg en like ons:

3 thoughts on “My killerbody update

 1. Wat ontzettend knap! Ik ben heel benieuwd naar je review van het boek, ik heb er veel over gehoord maar me er nog niet in verdiept. Ben benieuwd naar wat je wel/niet mag eten. Of mag je alles en is het een kwestie van balans en sporten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.