Nagellak van Meeki

Ik sta al een tijdje ingeschreven bij Buzzer. Het concept is simpel; zo nu en dan ontvang je een enquête om te kijken of jij bij een nieuw product past. Als het een match is ontvang je een pakket om dit te proberen. Het doel? Zoveel mogelijk mensen laten weten wat jij van het product vindt. Onlangs ontving ik een pakketje dat me op het lijf geschreven is. Ik ontving nagellak van Meeki. Ik hou van nagellak. Ik heb volgens mij voor elke outfit een bijpassende kleur. Ik heb de nagellak getest en het is de hoogste tijd om mijn ervaring te delen met jullie.

doosje-meeki nagellak
Het oog wil ook wat

De nagellak kwam binnen in een mooi doosje. Het heeft een hele chique uitstraling. In het doosje zaten overigens twee flesjes nagellak. Verder zat in het doosje een boekje met het moodboard passende bij de kleuren.

Het concept

Meeki heeft soort van abonnement voor nagellak. Helemaal aan mij besteed. Elke maand ontvang je een pakket met nagellak die bij jouw stijlprofiel past. Op de website van Meeki kun je een stijlprofiel aanmaken. De profielen zijn Natural Romance, Glam Rebel, Modern Pioneer en Classic Voque. Elke maand ontvang je een doosje met twee flesjes nagellak. Mocht je een maand de kleuren uit je eigen profiel niet mooi vinden, dan kies je die maand gewoon voor een ander profiel. Ik had overigens gekozen voor Glam Rebel en ontving de kleuren Empire Gold en Hidden Secrets (paars).

nagellak-paars nagellak-goud-2

Review

De nagellak komt met een breed kwastje waardoor je heel makkelijk je volledige nagels lakt. De nagellak werkt heel prettig. Sommige nagellak is snel plakkerig waardoor het heel lastig aan te brengen is, maar met de nagellak van Meeki heb ik daar geen last van. Vooraf kreeg ik tips voor het lakken (ontvetten met remover en twee lagen). Deze heb ik gebruikt bij het testen van de lak. Ik heb geen basecoat en/of topcoat gebruikt voor houdbaarheid en glans.

De kleuren en de dekking van de nagellak zijn goed. Na ongeveer drie dagen begint het af te bladderen. De kwaliteit is gelijkwaardig aan de gemiddelde nagellak. Ik ben tevreden over de kwaliteit. Binnenkort probeer ik de lak nog een keer met een basecoat. Ik verwacht dat het dan iets langer mooi blijft.

moodboard-nagellak

Meeki heeft vier abonnementen.

 • 12 maanden – € 12,50 per maand
 • 6 maanden – € 13,75 per maand
 • 3 maanden – € 15,00 per maand
 • 1 maand – € 15,00 per maand

Ik ben tevreden over de nagellak en met de mogelijkheid om een kort abonnement af te sluiten, leg je je niet vast aan lange abonnementen. Ik wil nog wel even benadrukken dat ik dit pakket heb ontvangen via Buzzer en krijg niet betaald voor deze post.

Zouden jullie een abonnement bij Meeki afsluiten?

 

Volg en like ons:

5 thoughts on “Nagellak van Meeki

 1. Hallo Meike,

  Bedankt voor de aanpassing.
  Helaas als ik op de site op gratis introductie kleur ofzo druk dan zegt ie alsnog dat ie de site niet kan vinden.
  Bestaat meeki nog wel? Ik heb ze ook tijdje terug pb gedaan op Facebook maar daar reageren ze ook niet op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.