Nieuw seizoen, nieuwe kleding

De winter staat voor de deur en dan is het weer tijd om voor de kleine meid nieuwe kleding te kopen. Onlangs heb ik maatje 68 de deur uit gedaan en Evie zit nu goed in maatje 74. De keus van de maat vond ik erg moeilijk. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om maat 80 te kopen. Hiervan moet ik de mouwen nog oprollen. Ik blijf dit toch lastig vinden, de juiste maat van je kindje bepalen om een heel seizoen vooruit te kunnen.

Voor Evie heb ik geshopt bij Hema, Zeeman, Wibra en C&A.

Hema
Hema sweater hema

Wibra
Wibra

Zeeman
Zeeman

C&A
CenA

Ik zal ongetwijfeld nog wat aanvullingen moeten kopen. Nog een broek en een trui of vest, maar voorlopig kan ze weer vooruit.

Hebben jullie al geshopt voor het winterseizoen? Hebben jullie nog tips om de juiste maat te bepalen? Ik heb er nu voor gekozen om één maat groter te kopen.

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.