NJOY UP Bubble

Vandaag moet ik toch echt onze nieuwe aanwinst showen. We hebben deze buggy al een paar weken in gebruik en we zijn zeer gelukkig met deze aankoop. Nu Evie kan zitten, de wandelwagen te klein werd en Evie de wereld in wil kijken, wilden we graag een buggy. Bij de 3-in-1 wagen die we hebben zit een buggy, maar deze kijkt alleen maar weg en heeft maar één stand, standje zitten. We zijn gaan speuren en hebben de ideale buggy gevonden.

buggyVoor Evie is het leuk dat ze de wereld in kan kijken. Hier geniet ze enorm van, maar ik vind het ook prettig wanneer ze moe is ze de focus op mij of Patrick kan leggen. Daarnaast is het natuurlijk ideaal dat, wanneer ze wil slapen, ze plat kan liggen. Verder gaan we binnenkort op vakantie en een paraplubuggy die mee kan naar de gate is dan ook handig. Al met al hebben we dus een hele berg wensen en… We hebben ‘m gevonden… De NJOY UP Bubble Titaniumbaby.

Voor het vinden van goede babyspullen wend ik mij altijd tot Google-goeroe Patrick. Hij is goed in prijs vergelijken en onbekende websites vinden die verschrikkelijk handig zijn. Hij vond duidelijke informatie en een filmpje over deze buggy op Testmama.nl. We hebben de buggy via Bol.com online besteld en hij kwam dezelfde week nog binnen. Inmiddels hebben we al veel plezier beleefd aan de buggy.

 

Volg en like ons:

2 thoughts on “NJOY UP Bubble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.