Ogen in mijn rug

ogen in mijn rug
In stilte op onderzoek uit

Evie groeit ontzettend snel. Ze tijgert vliegensvlug door de hele kamer, trekt zichzelf op en gaat op onderzoek uit. Evie ziet hierbij geen gevaren, maar ik wel. Nu is het niet zo dat ik de hele dag achter Evie aan het rennen ben, maar ik hou haar constant in de gaten. Ondertussen ontwikkel ik de welbekende ogen in mijn rug. Kleine veranderingen in geluidjes zorgen er voor dat ik op scherp sta, dag en nacht.

Wanneer ik in keuken (deze is open, waardoor ik de woonkamer kan overzien) sta en Evie ligt lekker op de grond te spelen, staan mijn oren op scherp. Zodra een geluidje verandert, controleer ik direct de ruimte. Ongeveer negen van de tien keer is ze het speelgoed zat en besluit ze een rondje door de kamer te gaan (meestal ga ik gezellig met haar mee). Dat is prima, maar dit resulteert vaak ook in een tripje richting de dingen in huis waar we haar liever niet hebben.

Inmiddels ben ik ook zeer blij met speelgoed dat veel geluid maakt. Menig ouder zou knettergek worden van de piepjes, rateltjes en belletjes, maar ik niet. Zodra het stil wordt weet ik zeker dat ze op onderzoek uit is. Overigens is het wel genieten om haar zo te zien.

 

Volg en like ons:

4 thoughts on “Ogen in mijn rug

    1. Erg vermoeiend, maar zo leuk om naar te kijken. Het is vooral genieten, omdat Evie zichtbaar geniet. In de box leggen is er ook niet meer bij, dat gaat onder luid protest. Alleen als het noodzakelijk is bij het verlaten van de ruimte.

    1. Dank je wel! Het optrekken is hier dit weekend ook begonnen. Ze deed het al een tijdje als ze op schoot zat, maar nu stond ze opeens naast de salontafel. En tja, vallen op de billen snapt ze nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.