Ons Paasweekend

Ons paasweekend was dit jaar een beetje wisselvallig. Evie heeft een dagje koorts gehad en was erg hangerig en huilerig. Past perfect in het plaatje van haar sprongetje. Dat mocht de pret niet drukken, we hebben ons goed vermaakt dit paasweekend. Wat hebben wij gedaan?  Winkelen, dieren aaien, eieren schilderen en voorafgaand aan het hele paasfeest ook een paasei gemaakt.

Lammetjesdag

Ook dit jaar gingen we weer naar Lammetjesdag. Vorig jaar keek Evie haar ogen uit en we vonden het wel leuk om dit jaar weer te gaan. Ze was onder de indruk van de schapen. Ze bekeek ze liever van een veilige afstand. De babygeitjes en konijnen wilde ze wel graag aaien. De glijbaan was overigens ook dolle pret.

Paastekening

Dit jaar had ik geen paasversiering in huis gehaald, maar ik heb in aanloop naar het paasweekend met Evie wel een paasei gemaakt. Ik heb zelf een groot ei getekend en Evie heeft deze op eigen wijze gekleurd.

Eieren schilderen

Ook dit paasweekend kon het traditionele paasontbijt niet ontbreken. Eieren, lekkere broodjes en een roomboter lammetje. Dit jaar werden de eieren voor het eerst geschilderd. Het was voor Evie nog even zoeken hoe het werkt, maar ze had er wel plezier in. En wij hadden een gekleurd eitje.

paasweekend glijbaan paasweekend paasontbijt paasweekend paasei

Winkelen

Evie had weer nieuwe kleding nodig dus dit weekend hebben we ook gebruikt om te shoppen. We zijn redelijk geslaagd. Wel hebben we echt nog nieuwe schoenen nodig. Niet dat ze haar huidige schoenen niet meer past, maar met het zomerse weer in aantocht zijn de schoenen iets te warm. Wij zijn bij Hema, Wibra, Zeeman, C&A en Intertoys geweest.

Paasweekend zeeman Pasen winkelen Wibra paasweekend Intertoys

Paasweekend CenA Paasweekend Hema

Volg en like ons:

2 thoughts on “Ons Paasweekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.