Onze vakantie met een dreumes #2

De eerste dag van de vakantie was een goed begin. Ondanks dat het flink regende hebben we er een mooie dag van gemaakt. Tijd om jullie mee te nemen naar het volgende gedeelte van de vakantie. Ik vind het altijd best lastig om te ontspannen. Ik heb eigenlijk bijna altijd het gevoel dat ik nog iets moet. Ik moet zeggen dat ik dit deze vakantie snel heb kunnen loslaten. De vakantie was ik heel ontspannen.

We hebben zelfs een beetje uitgeslapen deze vakantie. Evie sliep altijd maximaal tot 6.30 uur. Vlak voor de vakantie heeft Evie de uitslaapmodus gevonden en slaapt ze tot ergens tussen 7.00 uur en 7.30 uur. Heerlijk!

Slecht geslapen

We hadden de eerste nacht slecht geslapen. Ik slaap altijd met twee dikke kussens dus in elke hotel of vakantiehuisje moet ik extra kussens of een strandlaken onder mijn kussen leggen. Geen extra kussen in de buurt (wel in de slaapkamer van Evie, maar in een houten huisje met kraakdeuren niet handig om haar kamer in te lopen) dus ik heb een strandlaken onder mijn opgevouwen (je leest het goed!) kussen gelegd.

Ondanks de slechte nacht gunde Evie ons wel een ochtend uitslapen. Dat was toch wel heel fijn. Zodra ze begon te roepen zijn we uit bed gesprongen. Voor haar was het wellicht ook een beetje gek om in een ander bed wakker te worden. Daarna hebben we rustig samen ontbeten en bekeken wat we konden doen deze dag.

Animatie

Dit is een terugkomend onderdeel in de vakantie. Deze ochtend zijn we met haar naar het knutselen gegaan. Het regende en om deze reden was het zwembad nog niet zo interessant. Evie heeft zich met wat verf prima vermaakt. Animatie is een terugkomend onderdeel in de vakantiereeks, omdat het met een kind opeens heel leuk is om naar een animatieteam te gaan met gekke dansjes. Evie vond het prachtig en als zij geniet, geniet mama ook.

ijsje etenGlijbanen en ijsjes

In de middag hebben we een bezoekje aan Coevorden gebracht. Er zitten veel wespen dus we wilden een wespenvanger kopen. Gramsbergen is een echt dorp dus voor grote winkelketens moet je een dorp verderop zijn. We zijn op een gegeven moment even onder een parasol op een terras gaan zitten. Er kwam een zwarte regenwolk aan en we wilden niet zeiknat worden. Evie kent tegenwoordig een aantal woordjes. Zeg maar, heel veel woordjes en vooral woordjes die in haar voordeel werken. Zo ook het woord ‘ijsje’. Laat er nu net zo’n levensgrote ijshoorn naast het terras staan. Het was vakantie dus een ijsje konden wij niet weigeren. De dag werd afgesloten in de binnenspeeltuin op de glijbaan.

Volg en like ons:

2 thoughts on “Onze vakantie met een dreumes #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.