Over mij

FamilyHey hallo! Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben Meike(’83). Mijn vriend, Patrick (’81), en ik zijn in november 2013 voor het eerst ouders geworden van dochter Evie. En in augustus 2017 mochten wij Tymo verwelkomen.

Wie ben ik

Naast fulltime moeder heb ik een parttime baan en schrijf ik graag voor mijn blog. Verder ben ik een levensgenieter, vind ik fotograferen leuk, snoep ik graag chocola, prop ik mijn voeten het liefste in te hoge pumps, lak ik mijn nagels in een bijpassend kleurtje en probeer ik alle ballen in mijn leven in de lucht te houden. Inmiddels weet ik dat alle ballen in de lucht houden een echte kunst is en niet altijd mogelijk is en dat zorgde ervoor dat ik in september 2016 een burn-out kreeg. Inmiddels ben ik weer helemaal up-and-running en geniet ik weer met volle teugen van mijn gezin en andere dingen waar ik blij van wordt.

Na de geboorte van Evie raakte ik geïnspireerd door het moederschap. Het moederschap is een grote ontdekkingstocht. Ook voor een kindje is de wereld een en al ontdekken. Ik vind inmiddels mijn weg tussen alle ballen binnen het moederschap en deel mijn reis met jullie. Lees op Jekindjedoethetzo.nl over moederschap, voeding, lifestyle, diy, opvoeding en zwangerschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.