Picture my week #2

Het was deze week een week met ups en downs. Ik merk dat ik mijn lichaam een beetje zat begin te raken. Vooral, omdat het mij op dit moment belemmert in mijn dagelijkse doen en laten. Daarbij heb ik me verschrikkelijk druk gemaakt over de verbouwing in combinatie met mijn nesteldrang. Maarrr… ik was deze week ook jarig en dat resulteerde in wellnessdagje in eigen huis. En van het weekend gingen we met z’n drietjes op pad en dat was heel gezellig.

Maandag

It’s my birthday. In de ochtend werd ik verwend door Evie. Van Patrick had ik mijn cadeau al gehad. We zijn begin juli naar de musical The Bodyguard geweest. Van Evie kreeg ik een klok, Cars autootje, tijdschriftenpakket en een zak drop. Ze had de cadeau’s helemaal zelf uitgezocht. Aangezien het verder een gewone maandag was, had ik het rijk voor mij alleen. Ik had de hele dag lekker tijd voor mijzelf. Gezichtsmaskertje, uitgebreid douchen en nagels lakken stonden op het programma. Verder heb ik een paar noodzakelijke dingen in het huishouden gedaan, maar dat was het dan ook wel.

Maandag cadeaus Me time gezichtsmasker

Dinsdag

In de ochtend heb ik samen met Evie boodschappen gehaald. Daarna het huis een klein beetje opgeruimd. De nesteldrang kriebelt echt, maar kan er niet zoveel mee doordat het huis nog half ondersteboven staat. Dus ik probeer mijzelf ‘rustig’ te houden door steeds kleine beetjes op te ruimen en schoon te maken.

Dinsdag zon watertafel Dinsdag zonnetje

Het was vandaag een warme dag dus maakten Evie en ik met de gehaalde boodschappen lekkere aardbeienijsjes voor de Mama Challenge. Terwijl we wachtten tot de ijsjes bevroren waren, hebben wij ons in de tuin vermaakt. En de ijsjes zijn na het eten door de strenge jury goedgekeurd.

Dinsdag IJsje maken

Woensdag

De aannemer die bezig is met de vaste trap belde voor vandaag opnieuw af. Ik begin er een hard hoofd in te krijgen dat de trap nog op tijd af komt. Op één of andere manier hebben wij altijd van dit soort dingen. Het zou raar zijn als alles soepeltjes zou verlopen. Vanaf week 37 wil ik rust in huis en geen aannemers en bouwvakkers meer.

Woensdag bedverhogers

Geen aannemer in huis betekende dat ik wel even op pad kon voor een paar kleine boodschapjes. Op deze manier blijf ik in elk geval een beetje in beweging. ’s Middags werden de bedverhogers, douchekruk en alle andere benodigdheden voor de bevalling en kraamweek bezorgd. Het einde van de zwangerschap is in zicht. Ik mag bijna baby knuffelen.

Donderdag

De dakkapel zou vandaag worden geplaatst. Door alle regen werd dit afgezegd en ziet het er niet naar uit dat deze nog voor de bevalling geplaatst kan worden. Het zit niet mee met de verbouwing. Dus Evie en ik hadden een lekker rustig dagje.

Donderdag boodschappen Donderdag duplo

Vandaag ben ik 35 weken zwanger en over 35 dagen is de uitgerekende datum. Ik bezocht de huisarts voor controle op een blaasontsteking. Gelukkig kwam daar niets uit. Dat betekent dat alle klachten aan de zwangerschap gerelateerd zijn en de naderende bevalling. Wel grappig om het verschil te merken, want bij Evie had ik op het einde enkel wat last van mijn bekken. Geen harde buiken en dergelijke.

Omdat we toch al hulp hadden ingeroepen voor de troep opruimen van de dakkapel die niet kwam, werd ons bed wel alvast omhoog gezet. Ik mag nu weer met een krukje in en uit bed stappen.

Vrijdag

Deze rustige dag begon met driftbuien. Iets waar Evie de laatste tijd wel vaker last van heeft. Ze zit een beetje tussen wel of geen middagslaapje waardoor ze vaak moe is. Daarnaast denk ik dat de (nu ook) zichtbare veranderingen voor de komst van de baby er inhakken. Overigens had ik vandaag een goede dag wat betreft zwangerschapspijntjes. Al bijna twee weken doe ik bijna niets meer pijnvrij, maar vandaag ging het eigenlijk redelijk goed. Dat vroeg om een buikfoto.

Donderdag 35 weken zwanger

Zaterdag

Wat ben ik toch trots op Evie. Ze gaat steeds meer zelf doen. Afgelopen tijd stond ze soms opeens in de ochtend naast ons bed in plaats van roepen dat ze klaar is met slapen (lees: Ik wil naar beneden en wel nu!). En vanochtend ging ze zelf uit bed naar het potje om te plassen terwijl ze ons daar normaal gesproken ook voor roept.

Zaterdag trein evie met papa2 Zaterdag trein evie met papa

Evie wil al een tijdje graag weer een keer een ritje met de bus of trein maken. Dus wij zijn vandaag met de trein op pad geweest. Evie keek haar ogen uit. Bij het ‘eindstation’ hebben we op een terras geluncht. Een hele gezellige dag met z’n drietjes.

Zaterdag trein evie

Zondag

Door de zoveelste slechte nacht deze week was dit een trainingsbroek- met-slippers-en-knot-op-m’n-kop-dag. Inclusief foto van mijn OOTD.

Zondag ootd

Volg en like ons:

One thought on “Picture my week #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.