Picture my week #3

Het is weer maandag en er is alweer een week van mijn verlof voorbij. Wat vliegt de tijd toch! Over een paar weken staat Picture my week vol met babyspam. Het was nog best een volle week, maar vooral met leuke dingen. Vriendinnen, eten bij de Mac en een leuk grapje van Evie. Maar we zijn vrijdag ook weer even met beide benen op de grond gezet, want Evie zorgde even voor paniek in de tent.

Maandag

De nesteldrang kruipt waar het niet gaan kan tijdens mijn verlof en zo ook door de speelgoedkast van dochterlief. Het resultaat, een vuilniszak met kapot speelgoed en een opgeruimd uitzicht vanaf de bank.

Maandag Speelgoedkast

Verder kwam vandaag de bestelde slaaptrainer binnen. Ik ben benieuwd of het wat is. Als we hem uitgebreid hebben getest komt er denk ik wel een review.

Dinsdag

De slaaptrainer staat op zijn plek en intrigeert in elk geval, maar we moeten nog proberen wat het beste voor ons en Evie werkt. Evie is zo ongeduldig soms dat ze naar ons toe komt om te vertellen dat het schaapje niet wil wakker worden. Verder hadden we een rustige dag en gingen met z’n drieën naar de verloskundige voor een liggingsecho en het bevalplan.

Dinsdag slaaptrainer

Woensdag

Voor een klein beetje extra beweging heb ik vanochtend op de fiets een paar boodschappen gehaald. Voordat ik de deur uit kon kwam ik eerst een grapje van Evie tegen. Ik vond schoenen in mijn schoenen.

Woensdag grapje

En aangezien ik vandaag alleen was heb ik nog een paar babykleertjes gewassen en gestreken. De tijd begint te dringen dus ik ben ook met project vluchtkoffer gestart. Hij stond al in de slaapkamer en zo nu en dan gooide ik er wat in, maar het is noodzakelijk om er deze week werk van te maken en de koffer volledig in te pakken.

Donderdag

Vandaag was ik exact 36 weken zwanger. Er kwam gezellig een vriendin met haar kinderen langs met een box vol babyspullen die we mogen lenen. Een flinke box moet ik zeggen. Ik heb dus weer iets om uit te zoeken aankomende tijd.

Donderdag 36 weken zwangerDonderdag McDonalds Happymeal

Patrick at deze avond niet mee dus ik heb Evie (en mijzelf met m’n cravings) op McDonalds getrakteerd. Wij hebben genoten.

Vrijdag

Het weer vrijdag, de dag dat Patrick weekboodschappen met Evie doet. Ik kan dan in de ochtend even lekker langzaam opstarten. Deze keer wist Patrick weer een glimlach op mijn gezicht te toveren met een leuke actiefoto van Evie.

Vrijdag actiefoto boodschappen

Nu moet ik zeggen dat ik echt een beetje in mijn coconnetje, maar zo nu en dan is het best gezellig om die even te verlaten voor een lunch met een vriendin. Ik werd op een heerlijk verjaardagslunch getrakteerd. Wel even fijn om weer bij te kletsen. Ook daar is het verlof goed voor.

Laat op de avond liet Evie ons flink schrikken. Ze had het opeens enorm benauwd en was in paniek. Gelukkig konden we de paniek vrij snel wegnemen en nadat ook de benauwdheid minder was heeft ze lekker bij me in bed gelegen en redelijk geslapen.

Zaterdag

Omdat Evie ons nogal had laten schrikken met een benauwdheidsaanval (pseudokroep) houden we ons rustig deze dag. Evie voelt zich niet op en top en ik heb een halve nacht liggen waken. Hopelijk was dit de eerste en laatste keer. We bouwden in dus een knikkerbaan om even bij te komen.

zaterdag knikkerbaan Zaterdag box staat

Ondertussen heeft Patrick de box weer neergezet. Ik was even vergeten hoe groot dat ding is. De box is wel direct door Popje (ja, dat is haar naam) in gebruik genomen.

Zondag

Deze zondag is een echte off-day. Na twee korte en onrustige nachten ben ik moe en heb ik heel veel last van mijn hormonen. Evie wist mij op te vrolijken met een zelf geplukte bloemetjes terwijl ik op bed verder ging met het haakproject babydeken.

zondag stilleven


Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Klik hier voor meer informatie.

Volg en like ons:

4 thoughts on “Picture my week #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.