Picture my week #5

Dit was een echte off-week. Eigenlijk de eerste week waarin ik echt kan zeggen dat de laatste loodjes zwaar wegen. Toch probeer ik wel zoveel mogelijk positief te blijven en er het beste van te maken. Alles wat nu niet gaat is tijdelijk en ben ik waarschijnlijk ook alweer vergeten zodra ik onze babyboy in mijn armen heb. Ik merk dat naarmate de dag vordert ik echt vermoeid raak en dingen in mijn omgeving langs mij heen gaan. Op zich wel lekker rustig als je je (bijna) nergens meer druk om kunt maken. Ik ben overigens echt reuze benieuwd wanneer de kleine gaat komen. 

Maandag

Evie had last van oorpijn. De halve nacht heeft ze naast mij gelegen en ’s ochtends heb ik het kinderdagverblijf maar afgebeld, want haar oor bleef maar zoemen zei Evie. Uiteindelijk leek het mee te vallen en zat haar oor gewoon dicht door de verkoudheid. Ze riep tegen het einde van de ochtend dat haar oor ‘PATS’ zei. Daarna leek ze een beetje op te knappen. Ik heb mijzelf na een korte nacht ook maar rustig gehouden en niet al teveel gedaan.

Dinsdag

Omdat ik vandaag naar de verloskundige moest had ik de auto tot mijn beschikking. Ik ben met Evie naar het tuincentrum geweest. Zij kon zich even lekker uitleven op het springkussen. Daarna hebben we het oude babyspeelgoed van Evie samen uitgezocht en samen bepaald of de baby het mocht hebben of dat we er een ander kindje blij mee gaan maken. Al het roze gaat de deur uit en de rest is inmiddels gewassen en ligt in de box.

Dinsdag tuincentrum springkussen Donderdag speelgoed uitzoeken

De baby en ik zijn door de verloskundige weer goedgekeurd. Door het slenteren in het tuincentrum heb ik wel flink last van mijn bekken, maar het was een fijne dag.

Woensdag

Vandaag even een dagje alleen. De nachten zijn behoorlijk bagger dus ik ben, nadat iedereen de deur uit was, nog even in bed gekropen en heb nog even een uurtje kunnen slapen. Verder heb ik vandaag een beetje in huis gerommeld en een blog geschreven. Dit was echt een dag die ik even nodig had om tot rust te komen.

Woensdag blog

Donderdag

Daar is dan ‘opeens’ weer de man die sporadisch besluit langs te komen om een trap naar zolder te bouwen. Hij zou het vandaag helemaal afmaken, maar jullie raden het al… Hij komt op een ander moment weer terug. Wat je allemaal al niet moet overhebben voor een zoldertrap terwijl je 38 weken zwanger bent.

38 weken zwanger laatste loodjes Donderdag kleien

Ja, ja. Vandaag ook de dag van de 38 weken. Evie was ook thuis en kon zich in de ochtend even uitleven met opa en oma. ’s Middags hielden we het lekker rustig en speelden we met de klei.

Vrijdag

De laatste loodjes beginnen echt te tellen. Zoals ik al zei het lijkt een beetje een off-week te zijn. Maar vandaag was in elk geval een echte off-day. Veel dingen lijken langs mij heen te gaan deze dag. Ik voel me wazig in elk geval. De aannemer van de trap heeft voor deze ochtend opnieuw afgezegd (wat een verrassing) en om mijn zinnen te verzetten heb ik mij aan de nesteldrang overgegeven. Het resultaat is een schone koelkast. Daarna was het tijd voor een rustiger activiteit en kleuren is dan echt de beste manier om mijn hoofd leeg te maken.

Vrijdag koelkast schoon Vrijdag kleuren

Bij Geboorte-versiering bestelde ik deze week slingers voor wanneer onze babyboy is geboren. Dit pakket kwam vandaag binnen.

rijdag pakje geboorte versiering

Zaterdag

De aannemer van de trap kwam ook deze ochtend toch maar niet, maar ik had Evie wel beloofd om naar de bibliotheek te gaan. Dus dat hebben we gedaan. Ik ben eerst met haar naar de Hema geweest voor nog een paar laatste dingen voor de baby. Hema hangt vol met toffe babykleertjes en aangezien we best al wel wat hebben liggen (daar kan ik nog een shoplog van maken) wist ik mij in te houden. Daarentegen heb ik wel voor Evie weer leuke kleding gekocht.

Zaterdag Hema Zaterdag Hema 2

In de bibliotheek gaat Evie altijd achter de computer naar verhalen luisteren of kleuren terwijl ik weer een paar nieuwe boeken uitzoek. Nu hebben wij vanavond weer nieuwe voorleesboeken voor het slapen gaan.

zaterdag winkelcentrum vleuterweide Zaterdag bibliotheek 2

Zaterdag bibliotheek zaterdag bibliotheek 3

Zondag

Na een beroerde nacht met alleen maar gedonder met muggen verwachtte wij deze ochtend de meneer die de trap gaat afmaken. En ik kan jullie vertellen, hij is gekomen en de trap is zo goed als klaar. Aankomende week gaat hij de puntjes op de ‘i’ zetten en dan is het klaar. En als de regen tot donderdagmiddag weg blijft en onze babyboy ook nog blijft zitten hebben we aan het eind van volgende week ook een dakkapel. Daarna kunnen we ontspannen (en een kind baren).

Zondag trap Zondag puzzelen

Aangezien Evie en ik allebei moe waren hebben we in de middag nog rustig zitten puzzelen.


 Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Klik hier voor meer informatie.

Volg en like ons:

One thought on “Picture my week #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.